Tinkerupvej 21, 3080 Tikøb

Information

Sags nr.:
34323
Kontantpris
22.000.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
276 M2
Bebygget areal:
161 M2
Grund areal:
244.315 M2
Antal rum til beboelse:
7
Opførings år:
1877
Ombygget år:
1993
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
D
Mdl. ejerudgift kr.:
5.355

Beskrivelse af ejendom

1 million i omsætning på hestepension.

Denne smukke liebhaverejendom med 26 hektar har de perfekte omgivelser, hvis I ønsker at holde heste. I er omkranset af skov til tre sider, som I – uden at skulle over en vej – kan ride direkte ud i, og I får flere gode ridebaner og hele 21 hestebokse. Men det er ikke kun hestene, der får det som blommen i et æg.

Stuehuset er lækkert indrettet med store, lyse rum og smukke detaljer.

Ejendommen fremstår elegant med hvide facader og sprosset vinduer Ved siden af hovedhuset ligger et mindre hus, hvor eventuelt teenageren eller overnattende gæster kan få sit eget domæne med badeværelse, køkken-alrum og stue i åben forbindelse foruden en hems med balkon.

Selve hovedhuset byder på 276 m2 fordelt i halvandet plan, og der er indgang til boligen gennem hallen, hvor en svungen trappe leder op til førstesalen. Heroppe er der indrettet soveafdeling med fire værelser og to badeværelser. Det ene værelse har eget badeværelse samt et walk-through-closet. I stueplan er der et tredje badeværelse samt et bryggers og et køkken-alrum. Køkkenet er fra Uno form og er lækkert indrettet med gaskogeplade og pyrolyseovn i praktisk arbejdshøjde. En stor stue støder op til alrummet. Stuen er særdeles flot og har en helt speciel detalje med en muret brændeovn midt i rummet, som kan varme fra begge sider. Fra stuen er der udgang til den store terrasse, hvor I får swimmingpool og opvarmet spa. De mange hektar er blandt andet tilsået med græs samt en udendørs dressurbane, sandbane, rotunde og et ridehus.

Med plads til 21 heste er der rig mulighed for at tilbyde opstaldning, som de nuværende ejere gør. Det er et populært og eftertragtet tilbud, hvilket ikke kan undre med de gode faciliteter og omgivelser.
Sælger er villig til at tage anden ejendom i bytte!

Kort