Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Ejendomme søges

Sjælland

45 min. kørsel til KBH K (uden for myldretid), gerne mindre. Gerne vest for KBH (dog fleksibel om det er nord, vest eller syd for KBH). Eksempler på områder vest på;
Roskilde ; Lejre og Viby Sjælland

Type af hus: Gård. 
Lokation; Ingen synlige eller hørbare naboer. Enden af vej (for at hindre trafik). Tæt på tationsby (maks. 10 min. bilkørsel). Sø, fjord eller havudsigt (meget vigtigt) og Gerne skov. Kvadratmeter min. (inkl. kælder): ~300. Etage-plan (min.): 2 (f.eks. kælder og stue, men gerne også 1. sal). Grundareal min. (samlet HA): 2 (gerne op til 30+ med status som landbrugsejendom). Faciliteter: Gerne med eksisterende garage bygning eller mulighed for at lave garage til 2+ biler. Gerne ekstra driftsbygning til diverse maskiner, værksted, træningscenter og evt. selskabslokale. Pris max 10 – 20 mill. 


Nordsjælland

Hesteejendom med mulighed for 2-3 boliger. Land-/Hesteejendom søges , der kan opdeles i 2 - 3 boliger (en større, en pensionistlejlighed og evt. en studielejlighed). Der skal være kort distance til skov, og ikke for meget trafikstøj. Der skal være stald, folde og ridebane eller mulighed for at etablere disse. Folde eller mulighed for sådanne på min. 5 ha. Det ville være et plus med en hyggelig have. Geografisk ikke meget nord for Fredensborg/ Hillerød. Pris max 20 - 25 mill.


Nordsjælland

Landejendom med jord min. 15 ha. For advokat søger vi en landejendom med jord min. 15 ha beliggende i Nordsjælland. Pris op til max. 20 mill. 


Nordsjælland Fredensborg eller omegn

Hesteejendom med 8 - 10 ha. Landejendom i Nordsjælland, gerne i Fredensborg eller omegn. Gerne til nedrivning eller evt. totalistandsættelse hvis bygningerne er gedigne. Ejendommen skal anvendes til hesteejendom, så jordtilliggende skal være på minimum 8 - 10 ha. Vor kunde har allerede solgt sin nuværende bolig i Hørsholm, og er derfor klar til handle umiddelbart, hvis det rigtige findes.


Sjælland – men gerne Nord- eller Vestsjælland.

Lystejendom med 50 - 200 HA.
For kunde søges en lystejendom på Sjælland og gerne i Nordsjælland eller Sydsjælland. Ejendommen skal have en vis liebhaverpræg. Kunden har lige solgt deres land- og skovbrugs ejendom og leder efter deres kommende hjem med jordtilliggende på 50 -200 ha.


Nordsjælland

Hesteejendom ikke langt fra skov. Landejendom med mulighed for hestehold ikke langt fra skov samt anden bebyggelse/by. Der skal være mulighed for at have to bolig-enheder i ejendommen. Max budget (inkl. eventuel renovering): ca. 17 mill.


Nordsjælland

Landvilla med direkte udgang til naturområde. Villa eller landejendom på min. 180 kvm. og med en grund (minimum 2000 kvm.) der skal opleves meget privat. Der skal være direkte udgang til et naturområde eller skov. Boligen skal indeholde: Køkken-alrum, forældreafdeling med plads til kontor enten afskærmet i den ene ende eller på 1. sal og min. 2 badeværelser. Ejendom må gerne trænge til en stor renovering så længe at prisen er derefter. Pris 10. mill. Gerne max. 2 km til indkøb, en seniorbolig og en stor garrage.


Sjælland, ca. 1 times kørsel fra København. 

Landejendom med min. 2 ha. Landejendom med min 2 Ha. – meget gerne mere! Det skal bl.a benyttes til får og træning af hyrdehunde. Økonomi: Ca. 10 mill. Geografien: Betyder ikke så meget hvor, så længe det er på Sjælland og der er max 1 times kørsel til København. Der må desuden meget gerne være bygninger som kan anvendes til kontor/undervisning, dette er dog ikke et must.


 

Book salgsvurdering