Husebyvej 6, 3230 Græsted

Information

Sags nr.:
34321
Kontantpris
11.200.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
224 M2
Bebygget areal:
117 M2
Grund areal:
69.800 M2
Antal rum til beboelse:
7
Opførings år:
2000
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
C
Mdl. ejerudgift kr.:
4.668

Beskrivelse af ejendom

Drømmer I om at bo på landet med plads til heste i skønne naturomgivelser? Så kan I blive ejere af dette flotte boliglandbrug i Esbønderup i Nordsjælland med ridehal og skov i baghaven. I kommer til at bo på en fantastisk beliggenhed med Gribskov som nabo. Esbønderup er en hyggelig by, og i området finder I skole, daginstitution, sportshal og supermarked. I ligger også tæt på sommerbyen Gilleleje. Den udsøgte landejendom er ren Morten Korch idyl med stråtækt tag og solgul facade og sprossede vinduer. I 2017 blev der installeret jordvarme, og i 2013 kom der solceller på ridehallen. Med omkring 6,9 hektar jord, en dejlig lys stald med 4 hestebokse og saddelrum samt stor ridebane, er stedet oplagt til hestehold, og der er mulighed for naturspring på markerne og jagtspring i skoven..


I får en dejlig, stor stue med smukt lysindfald fra flere glasdøre og brede vinduespartier fra gulv til loft. De flotte franske døre forener stue med spisestuen i åben forbindelse med det indbydende, hvide Invita-køkken. Det har en landlig stil med hvide elementer, flytbar køkkenø og lækre hvidevarer som et amerikanerkøleskab, induktionskogeplader og en sektion med dampovn og pyrolyseovn. I får et godt bryggers og et lyst badeværelse med bruseafdeling. Der er gulvvarme i hele stue etagen. Rundt om huset er der en dejlig ugeneret, sydvendt terrasse på omkring 150 m2 med en betagende udsigt til mark og skov.
Førstesalen byder på en større repos, et værelse med eget badeværelse, walk-in-closet, samt et stort soveværelse, der let kan ændres til to værelser, samt et badeværelse med brus.


Det gamle hovedhus er med bindingsværk og på ca 95 kvm. Heraf er de 65 kvm helt istandsat i 2016 og her fortsætter den landlige indretning. Her er stue i åben forbindelse med nyt køkken, samt nyt badeværelse med gulvvarme og et soveværelse, samt et disponibelt rum. Derudover er der et stort værksted. Der er ligeledes jordvarme i hele denne bygning.


Kort