Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Ringstedvej 252A Igelsø, 4300 Holbæk

Kildegården ved Holbæk

Velkommen til denne enestående hesteejendom, hvor drømmen om det ultimative hestehold bliver til virkelighed. Denne ejendom er ikke bare en hesteejendom – den er et paradis for hesteentusiaster, der søger det allerbedste. Med en imponerende liste af faciliteter og en beliggenhed, der emmer af ro og skønhed, er denne ejendom noget helt særligt.

Ridehallen.
Tag imod udfordringen med at træne dine heste i den nyere lyse ridehal, der måler 20 x 60 meter. Den tilhørende tilskuerplads. Uanset om du er en passioneret rytter eller professionel, er denne ridehal det ideelle sted for al slags ridning.

Smukt beliggende ridebane, med fin bund.

Boliger med Karakter:
Ejendommen byder på flere boliger, der er smukt indrettet og tilbyder komfort og charme. Det stråtækte firlængede stuehus er et mesterværk i sig selv og tilbyder en autentisk atmosfære kombineret med moderne bekvemmeligheder.

Kvalitet og Komfort til Hestene:
Hestene trives i de velindrettede staldfaciliteter, herunder løsdriftsstald, maskinhus og en selvstændig udestald i høj kvalitet. Alt er designet med hestenes komfort og sundhed for øje. 

Naturens Skønhed:
Ejendommen ligger på kuperet terræn med maleriske søer, der tilføjer en æstetisk appel og en oase af ro. Den tilbagetrukne beliggenhed væk fra landevejen sikrer, at du og dine heste kan nyde privatlivet og stilheden, mens I omgiver jer med naturens skønhed.

Folde:
Gode folde er essentielle for hestenes trivsel, og denne ejendom skuffer bestemt ikke på det område. Hestene kan græsse frit på velplejede folde, der er indhegnede og designet med hensyn til hestenes behov.

Denne hesteejendom er mere end blot et sted at bo – det er en oplevelse. Et sted, hvor heste, natur og mennesker forenes i harmoni. Hvis du drømmer om det ultimative hestehold i en idyllisk ramme, så er denne ejendom svaret på din drøm. Tag imod udfordringen og bliv en del af dette unikke paradis for hesteelskere. Kontakt os for en rundvisning, og lad drømmen blive til virkelighed.  

Landejendom

Pris36.000.000 kr.
Ejerudgift/md.4.197 kr.
Tjek boliglån
Boligareal602 m2
DriftsbygningerNA m2
Værelser10
Opført1880 / 2001
Grundareal42,1 ha.
EnergimærkeD
TypeLandejendom
Book salgsvurdering