Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Stavreby Strandvej 4, 4720 Præstø

Stavreby Strandvej

Velkommen til Jungshoved Præstegaard, det romantiske tilflugtssted i naturskønne omgivelser på Sjælland. Vores firlængede nedlagte Præstegaard, med sine smukt opførte bygninger i gammel stil, er en sand perle fra fortiden. De ældste udlænger kan dateres tilbage til 1781 og vidner om en tid, hvor traditioner og håndværk var i fokus. Det nyere stuehus, opført i 1896, byder på en charmerende atmosfære i røde sten.

Vores værelser er en unik oase, indrettet i nordisk stil og prydet med historiske detaljer. Når I træder ind på vores badehotel, vil I straks føle jer hensat til de klassiske danske badehoteller, hvor romantikken fylder luften. Hvert værelse er skabt med omhu og kærlighed, så I kan nyde hinandens selskab i et magisk miljø.

Vores hjerte og sjæl er vores store selskabslokale, Frejas Sal. Det er her, at livets store begivenheder får den perfekte ramme. Uanset om det er en fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller det ultimative udtryk for kærlighed - et bryllup - så er Frejas Sal det ideelle sted. Dens rummelige og elegante indretning skaber en atmosfære af fortryllelse, og det vil være umuligt ikke at føle sig betaget af omgivelserne.

Vores udendørsarealer er ganske enkelt betagende. Med direkte adgang til vandet kan I nyde den friske brise, mens I lader jer indhylle i romantikkens magi. Vores dedikerede team står altid klar til at give jer den bedst mulige service og sikre, at jeres fest bliver en uforglemmelig begivenhed. Vi lytter opmærksomt til jeres ønsker og bruger vores ekspertise til at rådgive jer, så jeres fest bliver helt perfekt. Om I ønsker en smuk vielse i haven, snobrød over bål til natmad eller andre specielle indslag, er vi åbne og imødekommende over for jeres drømme og ønsker.

På Jungshoved Præstegaard stræber vi altid efter at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse. Vores personlige betjening og skræddersyede muligheder for arrangementer er vores kendetegn. Vi ønsker at skabe magi og give jer en tid, hvor kærligheden blomstrer og minderne varer evigt. 

Velkommen til vores romantiske paradis - Jungshoved Præstegaard.
 

Landejendom

Pris15.500.000 kr.
Ejerudgift/md.6.109 kr.
Tjek boliglån
Boligareal285 m2
Driftsbygninger612 m2
Værelser10
Opført1896 / moderniseret senere
Grundareal8,8 ha
EnergimærkeC
TypeLandejendom
Book salgsvurdering