Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Frederiksholmsvej 2, 2630 Taastrup

Frederiksholmsvej

Velkommen til Frederiksholmsvej 2, 2630 Taastrup – en idyllisk drømmebolig, der er perfekt til dem, der ønsker at leve en fortryllende livsstil. Denne pragtfulde ejendom byder på en overflod af luksuriøse faciliteter og bekvemmeligheder, der vil overgå dine vildeste forventninger.

Ejendommen strækker sig over en imponerende størrelse på 327 m2 boligareal og en kælder på 190 m2, hvilket giver rigelig plads til at udfolde sig og skabe uforglemmelige øjeblikke. Med i alt 6 værelser er der masser af plads til hele familien samt gæster.

Dette hjem er ikke bare en bolig, det er et paradis for underholdning. Nyd dine yndlingsfilm i den private biograf, hvor komfort og luksus går hånd i hånd. Der er også en selvstændig bygning med en imponerende træningshal, hvor du kan opretholde en sund og aktiv livsstil. Bygningen har også rigelig plads til flere biler, så du kan opbevare dine værdifulde køretøjer sikkert.

Hvis du er en entusiastisk handyman eller -kvinde, vil du elske det fantastiske værksted, der giver dig mulighed for at fordybe dig i dine projekter og passioner.

Ejendommen blev opført i 2014 og gennemgik en omfattende renovering i 2020 for at sikre, at alle detaljer og faciliteter er moderne og af højeste standard. Med et energimærke A2015 kan du være sikker på, at energieffektivitet er i fokus, hvilket vil resultere i betydelige besparelser på dine omkostninger.

Denne landejendom er beliggende på en enestående grund på 21.230 m2 og er omgivet af naturskønne omgivelser. Nyd synet af din egen sø, der skaber en atmosfære af ro og fred. Den parklignende have med sit charmerende væksthus er et paradis for haveentusiaster og naturelskere.

Kort sagt, Frederiksholmsvej 2 er mere end bare et hus - det er et hjem, der tilbyder enestående muligheder for afslapning, underholdning og fordybelse. Hvis du drømmer om at leve livet på første klasse i en idyllisk oase, så er denne ejendom det perfekte valg for dig. Tøv ikke med at tage kontakt og oplev denne fantastiske ejendom personligt - du vil ikke fortryde det!
 

Landejendom

Pris22.500.000 kr.
Ejerudgift/md.7.699 kr.
Tjek boliglån
Boligareal327 m2
Kælder190 m2
Driftsbygninger300 m2
Værelser6
Opført2014 / 2020
Grundareal2,1 ha
EnergimærkeA2015
TypeLandejendom
Book salgsvurdering