Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Damvejen 18, 3400 Hillerød

Damvejen

Smukt beliggende lystejendom i godt område tæt på Hillerød. Ejendommen ligger væk fra landevejen, ned ad en flot allé af Bornholms Røn, hvor man møder den store gårdsplads som er belagt med ærtesten.

Det hvidmalede stuehus med det røde tegltag, er særdeles velholdt ude som inde. Sådan skal et stuehus se ud på en landejendom.

Stuehuset indeholder en super bolig, for den kræsne køber. Flot hall med svungen trappe til 1. sal., stort lækkert badeværelse med brus og jacuzzi. Sydvendt lys opholdsstue, med udgang til dejlig terrasse, med udsigt over marker, hvor dyreliv, såsom råvildt, fasaner, harer og gæs med mere kan nydes. Spisekøkken med udgang til den fine have. Usædvanligt stort bryggers samt haveindgang, toilet samt nedgang til mindre kælder. Førstesal indeholder master bedroom med udgang til altan/terrasse. Godt badeværelse med brus samt 4 andre værelser.

I driftsbygninger er der indrettet super dejlig opvarmet garage til flere biler samt lift. Stald med 2 hestebokse. Stort værksted. Træpillefyr. Overdækket driftsbygning til maskiner, eller hvad behovet nu er for en køber.

Herudover et maskinhus, som måske kan udbygges til en ridehal.

Markerne, som er tilsået med græs til høslet, ligger helt rigtigt omkring ejendommens bygningssæt.

En ejendom i meget fin stand, en fornøjelse at være ejendomsmægler på.
 

Landejendom

Pris9.750.000 kr.
Ejerudgift/md.7.833 kr.
Tjek boliglån
Boligareal256 m2
Driftsbygninger724 m2
Værelser4
Opført1940 / 1995
Grundareal6,7 ha
EnergimærkeC
TypeLandejendom
Book salgsvurdering