Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Tollerupvej 82, 3370 Melby

Tollerupvej

På Tollerupvej 82 ligger denne fortrinlige ejendom i smukke omgivelser tæt på en af kongerigets bedste badestrande og med plads til flere generationer såvel som omfattende hestehold. Æstetikken er gennemført og passer fornemt til egnens idyl. Velkommen.

Ejendommen er placeret i udkanten af Melby, hvor I finder alt det, I måtte få brug for i hverdagen. Det gælder eksempelvis skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom I kan tage toget herfra. Året rundt er området præget af den storslåede natur, og ikke langt herfra finder I en af Danmarks bedste rideruter i Tisvilde Hegn. Det er samme retning, I skal i, når I skal til vandet.

Stuehuset stod færdig i 1913, og i løbet af de seneste år er hele huset istandsat fra top til tå. De i alt 240 kvadratmeter udgøres af fire stuer, et køkken-alrum, fire værelser og to badeværelser fordelt på to etager, mens I råder over en separat lejlighed fra 1984 på 139 kvadratmeter. I øjeblikket er denne delt i to.

De mange forbedringer og renoveringer er foretaget uden at ændre på den oprindelige arkitektur, og tilsvarende er de mange istandsættelser og tilføjelser ved de markante udbygninger gjort i en stil, der korresponderer med stedets udtryk. Hestefaciliteterne er af sublim standard og udgøres eksempelvis af ti bokse fra Rationel Staldinventar - de blev opstillet i 2019 - og i løsdrift kan endnu ti heste komfortabelt være på gården.

Det samlede jordtilliggende er på 11,8 hektar, hvoraf 3,6 hektar ligger en anelse mod syd. Her er jagten på gås og kronvildt fremragende, og i forbindelse med jagtforholdene bør også nævnes, at der i 2018 blev tilføjet en jagtstue. Der er med andre ord ingen problemer i at kombinere jagt med folde og hestehold.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.

Landejendom

PrisSolgt
Tjek boliglån
Boligareal379 m2
Driftsbygninger616 m2
Værelser11
Opført1913
Grundareal11,8 ha
EnergimærkeD
TypeLandejendom
Book salgsvurdering