Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Kongevejen

Pris 22.500.000 kr.

Lystejendom mellem Fredensborg og Hørsholm

Kongevejen 61, 3480 Fredensborg

Smuk og fredfyldt beliggende lystejendom i Nordsjælland

Mellem Hørsholm og Fredensborg ligger den smukke, firlængede og stråtækte lystejendom, Asserhavegaard, fredfyldt for enden af lukket stikvej med naturligt hegn på begge sider. Det kuperede terræn og den pragtfulde nordsjællandske natur omgiver ejendommen, fra hvis højeste punkt der er udsigt til Øresund og Hven. Og alligevel med en overkommelig transporttid til København på ½ time.

De fire hvide længer, hvoraf den ene med en tidstypisk åleport, ligger centreret omkring hyggelig og solrig gårdsplads med smukt - og særdeles produktivt - valnøddetræ. Ejendommen, der er moderniseret i 2004, indeholder ca. 700 kvadratmeter fordelt på stuehus, rummeligt bryggers, praktisk værksted, integreret dobbeltgarage og flere disponible rum, hvoraf et er velegnet til større fester eller liberalt erhverv. Hertil kommer selvstændigt beliggende driftsbygning.

Fra en elegant og smuk hall med åben garderobe og gæstetoilet kommer man ind i pejsestuen, der er åben til kip og med pragtfuld udsigt over parklignende have, åbne marker og skov samt dobbelte døre til den store terrasse. Gennem franske døre er der adgang til smuk og herskabelig spisestue med dobbelte døre til overdækket terrasse og hyggeligt og praktisk, arkitekttegnet landkøkken med plads til både familiens spisearrangement og gastronomisk udfoldelse. Lys og lækker dagligstue med pejs og stort herreværelse/kontor, der begge vender mod vest. På første sal rummelig, lys og anvendelig repos, fredfyldt master bedroom med sydvendt altan og Walk-In closet, vestvendt badeværelse og børneværelse.

Mod nord og øst stort og anvendeligt bryggers med vaskesøjle, 5m langt arbejdsbord af stål, masser af skabe og disponibelt rum med trappeadgang til nord - og østvendte lofter, dobbeltgarage og værksted.

Selvstændig driftsbygning på 246 kvadratmeter med høloft, solcelleanlæg, tre hestebokse, der kan udvides til flere, saddelrum og vaskeplads. Udendørs ridebane.

Asserhavegaard er opført i 1874 med signeret kongebrev fra Christian IX dateret 16. Juli 1864. Ejendommen har oprindeligt tilhørt den lokale sognerådsformand. Da datteren overtog Asserhavegaard efter forældrene, blev hovedhuset udstyret med blå tegl, hvilket dog blev lavet om, da arkitekt Hans Kjær kom til. Asserhavegaards jordtilliggende er i dag uændret 24 ha god landbrugsjord, skov og engareal…samt parklignende men overkommelig have med duftende roser, frodig clematis og gamle frugttræer.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

22.500.000 kr.


Ejerudgifter/måned

7.358 kr.


Boligareal

296 m2


Værelser

5


Opført

1874/2004


Grundareal

24,1762 ha


Energimærke

D


Ejendomstype

Landejendom


Hvad siger kunderne?