Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Nødebovej

Solgt

Eksklusivt bondehus med betagende søudsigt

Nødebovej 32B, 3480 Fredensborg

Kontaktannonce: Eksklusivt bondehus med betagende søudsigt søger nye beboere

Jeg er et smukt bondehus på 280 kvm som hver dag nyder min storslåede udsigt over Esrum sø til Fredensborg slot - jeg har dronningen i baghaven, som jeg siger når jer er i mit herskabelige lune. Nogle vil da også betegne mig som herskabelig med mine store, lyse rum og min imponerende hall. Selv synes jeg også, at jeg er varm og hyggelig med mit forholdsvis nye stråtag, dannebrogsvinduer og den patina, som stuehuset i en trelænget gård fra 1880 udtrykker, men indvendig er jeg renoveret og fremstår som en kåd teenager. I kan være en familie med børn eller en familie med behov for hjemmekontor - jeg har plads nok til det meste. De nuværende har valgt at bruge en stue på min første sal til kontor, hvor den unikke udsigt giver ro og harmoni til at få arbejdet gjort.

Mit køkken er Boform elementer og kvalitets hvidevarer, men også her er det udsigten, der stjæler billedet, mens man skræller kartofler til middagen. Den indtages efterfølgende i den herskabelige spisestue med en smuk glaskarnap, der bringer naturen helt ind i stuen. Til sidst kan kaffen indtages i pejsestuen med mindre vejret er godt, så man vælger at gå udenfor på den store terrasse.

Ved festlige lejligheder kan det hele startes med en tur i vinkælderen, som ligger ved siden af et stort disponibelt kælderrum.

På min første sal ligger i dag udover kontoret to store værelser, hvoraf det ene har et dejligt Walk-in closet som er enhver kvindes drøm. Endelig har jeg et elegant badeværelse med flot jazucci.

Til sidst skal nævnes at jeg ligger i det hyggelige Nødebo, hvor den lokale skole op til 5. klasse ligger 200 m væk, busstop er lige over vejen (som man i øvrigt ikke kan høre) og en dejlig Netto kun er 500 m væk. Turen til København i bil kan gøres på 45 min. og bilen (bilerne) kan bo i den store carport.

Alt dette kan du få for under 5,5 mill - en trediedel af, hvad jeg ville koste hvis jeg lå ved Furesø i stedet for Esrum sø, så 15 minutters længere transporttid gennem Nordsjællands natur får man godt betalt. Kontakt min agent for at aftale vores første date.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Ejerudgifter/måned

6.973 kr.


Boligareal

279 m2


Værelser

5


Grundareal

163 m2
(samejeroverenskomst om et større areal).


Energimærke

C


Ejendomstype

Villa


Book salgsvurdering