Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Grønholtvangen

Solgt

Pragtfuld landejendom perfekt til hestehold i Grønholt

Grønholtvangen 31, 3480 Fredensborg

Grønholtvangen

Drømmer I om at bosætter jer i fantastiske, naturskønne omgivelser i Grønholt, så bør I se nærmere på denne pragtfulde landejendom, hvor der er tale om liebhaveri af den bedste slags.

I overtager ejendommen på Grønholtvangen 31, der går under navnet Lille Torp Gård - her er der plads til at udleve fantasien om hestehold eller andet dyrehold på den knap ti hektar grund med otte folde. Foruden stuehuset venter jer også en selvstændig ridehal, et maskinhus med værksted, to lader samt tre stalde med 16 hestebokse og plads til kvæg.

Matriklen ligger tilbagetrukket fra vejen og er omgivet af storslået natur så langt øjet rækker. Blandt andet kan I fryde jer over den unikke udsigt til åben himmel og kuperede skove med ridestier. I får heller ikke langt til trinbrættet ved Grønholt St., og der er omtrent fire kilometer til skole, daginstitution og indkøb.

Ved ankomst til adressen fortsætter I langs den private indkørsel til stuehuset, der er omkranset af en privat gårdplads. Samlet beboelse udgør 359 m2. heraf - 110 m2. som selvstændig bolig i anneks.

Stuehuset byder på 249 m2, inkl. udestue, fordelt over stueplan og førstesal. Her fornemmer I tydeligt, hvordan alt er løbende vedligeholdt og renoveret gennem årene.

Stueplan udfolder sig fra entréen og fører jer til to værelser, et pænt brusebadeværelse og et bryggers. Resten af etagen råder over det tidløse køkken, der ligger ved siden af den indbydende vinkelstue med en Morsø-brændeovn. Herfra har I udgang til den isolerede udestue med gulvvarme og panoramaudsigt over den flotte, parklignede have med egen sø. Fra udestuen har I ligeledes adgang til træterrassen på 42 m2 med markise. Udforsker I dernæst førstesalen, finder I yderligere tre værelser, garderoberum og et brusebadeværelse, samt et åbent opholdsmiljø med loft til kip, fritlagte bjælker og integreret køkken og stue.

Lyder det som et sted for jer? Kontakt os for en fremvisning og oplev hele herligheden for jer selv.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

359 m2


Værelser (stuehus)

6

Værelser (anneks)

3


Byggeår

1976 / 1990


Driftsbygninger

1.991 m2


Grundareal

9,90 ha


Energimærke

C


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering