Skelbæk 5, 3600 Frederikssund

Information

Sags nr.:
34326
Kontantpris
5.200.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
229 M2
Bebygget areal:
195 M2
Grund areal:
75.748 M2
Antal rum til beboelse:
7
Opførings år:
1924
Ombygget år:
1972
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
F
Mdl. ejerudgift kr.:
3.342

Beskrivelse af ejendom

Nu udbydes denne liebhaverejendom, som ligger ganske ugenert på en lukket grusvej i Sigerslevvester. Gården fra 1924 står i flot stand og har gennemgået flere lækre opdateringer i løbet af de seneste fem år. Foruden hovedhus, stald og lade kan landejendommen bryste sig af en privat sø på 500 m2 samt et skovareal på 3.000 m2.

Med en beliggenhed tæt på Roskilde Fjord og få kilometer til hyggelige Græse Bakkeby passer denne ejendom perfekt til jer, der ønsker et fredeligt liv på landet med naturen helt tæt på. På trods af de rolige omgivelser får I her et nærområde, der byder på både indkøb, privatskole og pasningsmuligheder i en afstand af fire kilometer. Tager I bilen, er der 10 minutter til Frederikssund centrum, og via Hillerødmotorvejen når I København på 40 minutter.

Landejendommen tager sig særdeles velholdt ud: Hovedhuset og stalden er opført i mursten med pudset facade, der er malet i en lys, gul farve, mens den store tilhørende lade er beklædt med kalmarbrædder. I 2013 er der lagt nyt tag på både stald og hønsehus. Udover egen sø og skov med løvfaldstræer og buske, får I også en stor urtehave med flisekantede højbede, hvor der kan dyrkes forskellige afgrøder.

Boligarealet på i alt 229 m2 er fordelt på halvandet plan med to af hjemmets værelser samlet på første sal. De resterende to værelser samt et disponibelt rum er at finde i stueetagen, hvor et badeværelse og et bryggers fuldender denne afdeling. Det ene soveværelse er nyrenoveret i 2016, og har ligesom entré, køkken og mellemgang fine klinker med gulvvarme.

Den anden afdeling af boligen indeholder et lyst Vordingborg-køkken samt to dejlige stuer en suite med askeparket. Dertil kommer en sydvendt udestue, som får et fantastisk lysindfald fra store glaspartier.

Ring for en fremvisning allerede i dag.Kort