Olstrupvej 24A, 4690 Haslev

Information

Sags nr.:
34337
Kontantpris
kr.14.000.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
329 M2
Bebygget areal:
181 M2
Grund areal:
170.000 M2
Antal rum til beboelse:
6
Opførings år:
1928
Ombygget år:
1991
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
F
Mdl. ejerudgift kr.:
5.836

Beskrivelse af ejendom

Et velholdt hovedhus, inden- udendørs hestefaciliteter i topklasse og 17 hektar jord. Det er helt kort fortalt, hvad denne indbydende ejendom på Olstrupvej ved Haslev tilbyder. Hovedhuset er på mere end 300 kvadratmeter, og hestefaciliteterne tæller blandt andet en ridehal, en løsdriftsstald, 26 bokse og adskillige folde. Køretiden til København er blot tre kvarter.

Ankomsten til ejendommen sker via en prægtig allé, og den grusbelagte gårdsplads er anlagt med rotunde og vandbassin. Fra gårdpladsen præsenterer alle bygninger sig flot og harmonisk med hvidpudsede facader, matchende sprossevinduer og røde tage.

Ridehallen er for nuværende omtrent 20×40, men der er mulighed for inden for den eksisterende bygning at udvide ridearealet til 20×60. De 26 hestebokse og løsdriftsstalden suppleres af sadelrum, badefaciliteter og halmlade, og i forbindelse med garagen er der etableret køkken, bad og toiletforhold.

Udhusene tæller desuden en separat og boliggodkendt villa på 120 kvadratmeter komplet med køkken og bad. Der er med andre ord gode muligheder for overnattende gæster, udlejning eller lignende.

Selve hovedhusets megen plads er fordelt på to etager, og I får blandt andet to stuer og fem værelser. Det største værelse er placeret på førstesalen, og det har store vinduespartier samt eget walk-in-closet og luksusbadeværelse. Boligen rummer yderligere to badeværelser og et elegant køkken i høj kvalitet.

Af ejendommens 17 hektar jord går en del til de mange folde, mens to hektar er udlagt til skov. Her er et rigt dyreliv og dermed fine forhold for jagt. Fra den idylliske adresse har I under ti minutters kørsel til Haslev og det samme til Faxe. Motorvejen er endnu tættere på, så I har også nem adgang til København og resten af landet.

Ring for en fremvisning!

Kort