Jydebjergvej 12B, 3230 Græsted

Information

Sags nr.:
34347
Kontantpris
12.000.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
503 M2
Bebygget areal:
293 M2
Grund areal:
143.791 M2
Antal rum til beboelse:
3
Opførings år:
1928
Ombygget år:
1996
Antal plan:
2,00
Energiklasse:
F
Mdl. ejerudgift kr.:
4.472

Beskrivelse af ejendom

Hvis du drømmer om at flytte ind i en udsøgt og velholdt ejendom med park-lignende have, privat skov, masser af plads og velbevaret stil, så er denne imponerende landejendom nær Græsted (Rågeleje) lige noget for dig. Her får du ikke blot en rummelig bolig med flot arkitektur og lækre detaljer – du får også en naturgrund på hele 143.791 kvadratmeter, hvor en stor skov med masser af vildt giver dig fantastiske muligheder for jagt.

Udefra præsenterer ejendommen fra 1928 sig umådeligt flot med sin hvidkalkede facade og smukke sortglaserede tegltag. Haven rummer masser af plads, en anlagt sø og syrenbuske ud mod de omkringliggende marker. I skoven er der et rigt dyreliv af både råvildt, ænder og duer – og du kan desuden være heldig at spotte kronvildt her. Der er anlagt syv kilometer spor, så betingelserne for jagt er ideelle.

Indvendigt finder du en charmerende stil med gennemgående lyse trægulve. I hallen præsenteres du dog af et smukt klinkegulv, der breder sig til stueetagens badeværelse og køkken-alrum. Køkkenet har en hyggelig atmosfære med bordplader i bøgetræ, hvide elementer og et strejf af rustfrit stål. Fra køkken-alrummet har du udgang til en udestue, hvorfra du kan nyde sommeren i al slags vejr. I stueetagen finder du desuden et værelse og to stuer, hvoraf den ene har en charmerende pejs.

Førstesalen byder på endnu en stue med indbygget trinessekøkken samt et luksusbadeværelse med spabad og granit på gulv og væg. Herudover finder du tre værelser, hvoraf det største rummer to altaner med udsigt over markerne. I kælderen finder du ligeledes masser af plads med hele fem disponible rum samt et praktisk bryggers.

Foruden hovedhuset (opdelt i flere lejemål) får du ligeså tre renoverede længer. Det er altså en unik ejendom med et væld af anvendelsesmuligheder – ring for en fremvisning. Endvidere 3 søer og gammel mose, som nævnt tidligere, en helt igennem fantastisk jagtejendom!

Kort