Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Grønholtvangen 8, 3480 Fredensborg

Drømmehesteejendom i naturskønne omgivelser ved Grønholt Hegn

På Grønholtvangen, Fredensborg, finder du denne fantastiske hesteejendom, der tilbyder en enestående kombination af moderne komfort og naturskønhed. Ejendommen er perfekt placeret med direkte adgang til Grønholt Hegn, der byder på utallige ridestier og skovområder, der venter på at blive udforsket.

Hjemmet for rytteren og hesten

Den imponerende bolig, der er blevet kærligt moderniseret, strækker sig over hele 460 kvadratmeter og er fordelt på tre niveauer. Her er der rigelig plads til hele familien og alle dine drømme. Boligen byder på moderne faciliteter og en hyggelig atmosfære, der indbyder til afslapning efter en dag i sadlen. Stuehuset indeholder følgende: Entre. Stort køkken / alrum med udgang til en af ejendommens mange terrasser. Stue og kontor. Gæstetoilet. 1. salen indeholder: Stor repos. Forældreafdeling med badeværelse og walk in closet. Tre børneværelser. Kælderen indeholder: Separat lejlighed. Bryggers samt flere disponible rum. Viktualierum.

Separat beliggende garageanlæg med plads til tre biler med mere.

For de varme sommerdage eller de kølige efterårsaftener kan du nyde en overdækket swimmingpool, der giver dig mulighed for at slappe af og træne, uanset vejret.

Staldafsnittet er specielt designet til islandske heste og er udstyret med alle de nødvendige faciliteter for at sikre deres trivsel. Her er der også mulighed for at opbevare alt dit rideudstyr.

Gode ridefaciliteter

Ejendommen byder på flere velanlagte folde, hvor dine heste kan boltre sig i sikre omgivelser. Desuden oval ridebane, der giver dig mulighed for at træne og udfordre dine heste i en kontrolleret atmosfære. Staldafsnit indrettet i god og funktionel driftsbygning.

Landejendom

Pris24.900.000 kr.
Ejerudgift/md.6.695 kr.
Tjek boliglån
Boligareal292 m2
Kælderareal170 m2
Driftsbygninger673 m2
Værelser6
Opført1922 / 2008
Grundareal10,9 ha
EnergimærkeB
TypeLandejendom
Book salgsvurdering