Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Auderød Byvej 50, 3300 Frederiksværk

Auderød Byvej 50

Auderød Byvej 50 i Frederiksværk er en idyllisk ejendom beliggende på et imponerende område på hele 28,5 hektar. Denne fortryllende grund strækker sig direkte ned til kysten af Arresø og byder på en sublim beliggenhed for dem, der ønsker at opføre deres egen landejendom.

Ved ankomsten til ejendommen mødes du af en malerisk udsigt over det glitrende vand i Arresø, som strækker sig langt ud i horisonten. Det fredfyldte landskab omkring dig er indhyllet i naturskønhed, med frodige enge og majestætiske træer, der strækker sig mod himlen. Her er et sted, hvor du virkelig kan finde ro og fordybelse i naturens omfavnelse.

Selvom stuehuset på ejendommen står til nedrivning, kan du allerede forestille dig de historier, det har at fortælle. De gamle murstensmure vidner om tidens gang og skaber en atmosfære af både fortid og muligheder for fremtiden. Drømmen om at bygge dit eget hjem, skræddersyet efter dine ønsker og behov, kan let tage form på denne enestående grund.

På ejendommen finder du også nogle eksisterende driftsbygninger, der trods behovet for istandsættelse stadig gemmer på en potentiel charme. Med kærlig pleje og omsorg kan disse bygninger blive en del af dit landlige paradis og tjene som værdifulde rum til forskellige formål.
 

Landejendom

Pris8.000.000 kr.
Ejerudgift/md.1.810 kr.
Tjek boliglån
Boligareal185 m2
Værelser5
Opført1860
Grundareal28,5 ha. 
TypeLandejendom
Book salgsvurdering