Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Gl. Frederiksborgvej 79, 3450 Allerød

Gl. Frederiksborgvej 79

Der er skovskel til Store Dyrehave fra denne markante ejendom, som byder på fremragende faciliteter i form af hestebokse, travbane, tennisbane og mere til. Hovedhuset indeholder store opholdsmiljøer og tre værelser, og hertil er der en separat boligenhed, som for nuværende udlejes.

Beliggelighedens fortræffelighed er også et resultat af de praktiske goder, som akkompagnerer den imponerende idyl. Således møder man inden for 2,5 kilometer daginstitution, skole, indkøb og idrætshal, og ruten til henholdsvis Allerød, Lillerød og Hillerød er absolut overskuelige. I Allerød er der togstation, mens bilen tilgår motorvejen på omtrent ti minutter.

Nærmere hjemmet løber Store Dyrehave langs ejendommen, og der er sågar en tinglyst ridelåge fra ejendommen og ind i skoven. Den nære natur fordrer et rigt dyreliv med et væld af rådyr og diverse fugle, og så er det fornemmelsen af ro og frihed, der definerer adressen.

Ejendommen i sig selv besidder afgjort også stemning med blandt andet Nordmannsgran, der har været solgt til juletræer, og egen skov med Karl Johan-svampe. Hertil kommer flere søer, endda med krebs, som har givet godt. Bemærk desuden de sportslige faciliteter med en oplyst tennisbane og en travbane. Der er en separat staldbygning med seks hestebokse, og til slut har man plads til fler biler i carporte.

Hovedhuset byder på en meget stor stue med et skønt lysindfald og et dejligt kig over naturen, og tilstødende finder man det klassiske køkken med spiseplads og en terrassedør. Der gives enddog en stue mere, og så fuldendes etagen af et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers. På første sal har man de tre værelser.

I den separate bolighed findes et åbent køkken, et badeværelse, et gæstetoilet og tre værelser fordelt på to etager, hvor de to værelser på første sal virkelig har gavn af udsigten.

Landejendom

Pris15.250.000 kr.
Ejerudgift/md.3.066 kr.
Tjek boliglån
Boligareal334 m2
Driftsbygninger336 m2
Værelser9
Opført1825/1964
Grundareal6,1 ha
EnergimærkeA2010
TypeLandejendom
Book salgsvurdering