Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Sverkilstrupvejen 87, 3390 Hundested

Sverkilstrupvejen

Omtrent seks kilometer øst for Hundested møder man denne fremragende ejendom, der åbner for et væld af muligheder. Her har man eksempelvis ridebane og hestefolde, ligesom der er optimale forhold for liberalt erhverv. Hovedhuset rummer to værelser og to stuer, og hertil bør man selvfølgelig notere de idylliske omgivelser.

Hovedhuset kendetegnes på de fremragende lysindfald og den funktionelle grundplan. Her bemærkes vinkelstue, hvis opbygning tilgodeser indretningen, og rummet tilstødes af udestuen og køkkenet. Sidstnævnte præsenterer sig i et stilrent, mørkt look, og der findes plads til en spisekrog. I udestuen opleves haven og lyset særligt med en tiltalende fornemmelse af sommer det meste af året. Etagen afrundes af et værelse og et badeværelse med kar, mens første sal indledes af en stue, som videre åbner for et værelse.

Dels bliver hestehold en fornøjelse med stalden og en ridebane til træning. Herudover er der flere anvendelige rum i meget fine størrelser, hvor diverse erhverv vil kunne udspille sig. Man har også en garage og en separat udbygning med et bryggers og et stort, disponibelt rum.

Det er selvfølgelig også den betragtelige størrelse på grunden, der gør ejendommen så rig på muligheder. Her kan pladskrævende hobbyer virkelig komme til sin ret, ligesom man selvfølgelig har flere gode folde. Nærmest huset er der terrassemiljø og en enkel have.

Ejendommens idylliske placering fordrer en forrygende ro, og der er et vældigt dyreliv omkring hjemmet, hvilket bidrager til den behagelige stemning. I sydlig retning tilgår man efter kort tid skoven, ligesom man ikke har langt til kysten, og der er tiltalende strande mod nord. På under ti minutter kan man køre til Hundested, og her findes alle de praktiske forhold såvel som en dragende atmosfære omkring havnemiljøet og centrum.

Landejendom

Pris4.200.000 kr.
Ejerudgift/md.2.368 kr.
Tjek boliglån
Boligareal150 m2
Driftsbygninger634 m2
Værelser3
Opført1900 / Opdateret senere.
Grundareal2,4 ha
EnergimærkeD
TypeLandejendom
Book salgsvurdering