Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Langstrupvej 15, Langstrup, 3480 Fredensborg

Langstrupvej 15 i Fredensborg er en fantastisk hesteejendom, der præsenterer sig som en firlænget stråtækt gård. Med sin attraktive beliggenhed for enden af en lang allé tilbyder ejendommen en ideel ramme for hesteejere og naturelskere.

Den charmerende gårdsplads byder dig velkommen med sin autentiske atmosfære og hyggelige stemning. Den flotte og velholdte ejendom rummer et dejligt stuehus på 298 kvm. fordelt på to plan med udsigt over en stor have med frugttræer og solrige hyggekroge med læ. 
I forlængelse af boligen finder du staldafsnittet med 8 bokse samt en længe brugt som kontor og sadelrum, hvorfra der kan drives liberalt erhverv etc. 

På ejendommen er der ligeledes en mindre bolig på 97 kvm., som med sin placering på garageanlægget har en fantastisk udsigt over de frodige folde, den lille sø og ridebanen. 

Nær de bakkede folde finder du yderligere en nyere staldbygning med 6 store bokse, der alle er opdelt med en inde- og udesektion. 

Ejendommen har stort set alt, hvad man kan ønske sig af en hesteejendom; et dejligt lyst ridehus, en longeringsrotunde, veldrænet 20 x 60 meter helårsridebane, en walker, gode hegnede folde i forskellige størrelser samt maskinhus brugt til opbevaring af maskiner, foder og strøelse. 

Både heste- og naturelskere vil sætte pris på den smukke tur rundt om ejendommen via anlagte græsveje. Skoven er heller ikke langt væk, hvilket giver mulighed for afslappende gåture, løb eller rideture i smukke naturomgivelser. Tæt på Fredensborg Bymidte, samt Esrum Sø. 

For yderligere info, kontakt venligst Ole Lindgreen & Partner på 7022 3480. 

Landejendom

Pris23.750.000 kr.
Ejerudgift/md.5.688 kr.
Tjek boliglån
Boligareal395 m2
Driftsbygninger2.719 m2
Værelser8
Opført1877 / 1975 / 1988
Grundareal21,2 ha.
EnergimærkeB
TypeLandejendom
Book salgsvurdering