Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Sandvejen 38, Krogerup, 3050 Humlebæk

Sandvejen i Humlebæk

Stilen er henrivende på denne prominente villa, som lever op til tidens trends og forventningerne om moderne komfort.

Grundplanen byder på seks værelser, markante opholdsmiljøer og to badeværelser, mens den 2.870 kvadratmeter store grund fortsætter herlighederne i henhold til stil og faciliteter såsom poolen.

Placeringen er tilsvarende fremragende blandt grønne vidder mellem Humlebæk og Espergærde. Synssansen forkæles med stuk, høje paneler og synligt murværk i supplement med sildebensgulvene og et vældigt lysindfald. Lad blikket vandre i opholdsmiljøet, som udgøres af køkken-alrummet og stuen i forbindelse. I rummene er der samlet set hele fire dobbeltdøre til udearealet, hvormed haven, lyset og sommerluften inviteres helt indenfor. Køkkenet er stilrent i hvid med lækre bordplader, og hertil kan de rige indretningsmuligheder fremhæves qua den anseelige plads. Stueplanet fuldendes af et værelse og et badeværelse, og hertil kommer de to separate førstesale. Det er oplagt at skabe forældresuite på den ene, for her får de to værelser selskab af et nylavet, eksklusivt badeværelse med to brusere. Foruden soveværelset kan der arrangeres walk-in-closet eller måske et babyværelse. Den anden førstesal dedikeres til tre værelser. Oplevelserne fortsætter i den ekstraordinære have, som er orienteret mod vest, hvormed solen og det åbne landskab gør selskab til et i forvejen tiltalende areal.

Den brede terrasse med grønne afsnit har plads til loungemøbler såvel som et spiseafsnit, og videre glider den over i poolområdet. Bemærk desuden mulighederne i udhusene.

Roen og stemningen er sublim i denne landidylliske sfære, som omgiver ejendommen. Det er oplagt at drage ud i naturen med skoven og kysten inden for overskuelig rækkevidde.

Hertil bemærkes kulturoplevelser på eksempelvis Louisiana med mange tilbud såsom forfatteraftener og foredrag. I cykelafstand er der adgang til skole, daginstitution, indkøb og Humlebæk Station, mens bilen tilgår motorvejen på godt fem minutter. Endvidere tæt på Humlebæk Havn og den historiske Gl. Humlebæk Kro. Gourmetrestaurant i Sletten Havn. Ingen bopælspligt samt lave ejendomsskatter grundet beliggenhed i landzone. Ligger ligeså i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, mellem fredede, økologiske marker der drives af Årstiderne. Årstidernes cafe og butik er få hundrede meter fra ejendommen.

Villa

PrisSolgt
Tjek boliglån
Boligareal249 m2
Værelser7
Opført1897 / 2022
Grundareal2870 m2
Driftsbygninger10 m2
EnergimærkeC
TypeVilla
Book salgsvurdering