Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Stokkerupvej 19, 3230 Græsted

Stokkerupgaard

Hvis I drømmer om jeres eget fristed og et helt særligt hjem, hvor interessen for jagt og ridesport kan dyrkes, skal I se nærmere på lystejendommen, Stokkerup Gaard, der er placeret i udkanten af Græsted.
 
Ejendommen ligger for enden af en smuk allé midt i naturskønne omgivelser, og den store grund har direkte adgang til Aggebo Hegn, hvor en del af skoven også følger med til ejendommen. Den totale fred og ro giver fantastiske jagtmuligheder, da alt fra kronvildt, harer, fasaner og fugle besøger grundens smukke landskaber. Har I en drøm om hestehold, er der også rig mulighed for at udleve den.
 
Stokkerup Gaard er indrammet af en pragtfuld have med kæmpe rhododendronbuske, gamle æbletræer og meget, meget mere. Ved gårdspladsen er der en stor vinkellade, mens terrassen med orangeri har en helt fortryllende udsigt over landskabet.
 
Stuehuset emmer af en helt særlig atmosfære med tre smukke stuer en suite og et charmerende landkøkken fra SieMatic. Stuerne modtager et vidunderligt lysindfald gennem de sprossede vinduer, og fra to af stuerne er der udgang til haven. I stueplan er der endvidere et toilet.
 
Derudover byder boligen på to separate første sale, hvoraf den ene er oplagt til erhverv med to kontorer og et badeværelse, som kan tilgås via entréen. Den anden etage rummer to værelser og et badeværelse.
 
Ejendommen har både fibernet, jordvarme og varmepumpe.
 
Trods den naturrige og fredelige beliggenhed bosætter I jer centralt i forhold til hverdagens fornødenheder. I kan tilgå alt fra indkøb og tog til skole og pasningstilbud i Græsted, der ligger under fire kilometer væk, og samtidig er I tæt på de skønne sommerbyer Gilleleje, Rågeleje og Tisvildeleje.
 
Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Landejendom

Pris12.900.000 kr.
Ejerudgift/md.3.929 kr.
Tjek boliglån
Boligareal337 m2
Driftsbygninger343 m2
Værelser7
Opført1933/1981
Grundareal11,5 ha
EnergimærkeC
TypeLandejendom
Book salgsvurdering