Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Horserød Byvej 7, 3000 Helsingør

500 meter til skoven! Landidyl med mulighed for hestehold 7 min. fra Hornbæk

Den er mere spiselig, end man skulle tro denne betagende landejendom nær skønne Hornbæk i Nordsjælland. De store driftsbygninger er lejet ud og sørger for store lejeindtægter. Store dele af den over 16 hektar store grund er også bortforpagtet, hvilket efterlader dig med en hyggelig landvilla på 269 m2, en hyggelig have med flot udsigt samt mulighed for at holde heste - velkommen til!

Fra ejendommen tager det blot 7 minutter at køre til Hornbæk, hvor du foruden byens famøse badestrand og dejlige natur også finder alt i indkøb, skoler, pasningsmuligheder osv. I modsatte retning kan du være i både Helsingør og Espergærde på mindre end 10 minutter.

Du kommer til at bo i ejendommens smukke stuehus fra 1850. Det er en vinkelbygning med to separate førstesale, der er indrettet som to værelsesafdelinger.

Stueplanet har en åben planløsning med et rigtig hyggeligt tilsnit. Du får pæne plankegulve, gammeldags klinker, bræddelofter med synlige bjælker og sprossevinduer. Interiøret i køkkenet er moderne, men er holdt i en landlig stil, der passer til. Den åbne planløsning gennem de fælles opholdsrum bringer lyset godt ud i hjørnerne og er med til at give boligen en moderne stemning, mens de synliggjorte loftbjælker skaber en behagelig symmetri i loftsrummet. Huset har også to badeværelser (et med badekar) samt flere disponible rum.

Udemiljøet er flot anlagt med formklippede træer og buske, terrasser mod syd og er der anlagt terrasse mod syd og vest, belægninger i natursten og en stor, flot græsplæne. Fra terrasserne har du udsigt til det altsammen og videre ud over markerne. Og for jer med interesse i hestehold har ejendommen et mindre staldafsnit, flere folde samt løsdrift.

Alt i alt en ejendom med stor charmefaktor, mange muligheder og en super beliggenhed nær Hornbæk.

Landejendom

Pris14.500.000 kr.
Ejerudgift/md.3.719 kr.
Tjek boliglån
Boligareal269 m2
Driftsbygninger2424 m2
Værelser6
Opført1850/1976
Grundareal16,2 ha
EnergimærkeE
TypeLandejendom
Book salgsvurdering