Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Stumpedyssevej

Solgt

Skøn landejendom nær Hørsholm centrum

Stumpedyssevej 6A, 2970 Hørsholm

Stumpedyssevej

Hvis I leder efter et sted med masser af plads, så bør I se nærmere på denne landejendom ved Stumpedysse Hegn. Her er der nemlig to boligenheder, stalde med plads til hestehold samt en stor grund i et naturskønt område.

Omgivelserne er meget landlige, og samtidig er der under fem kilometer til Hørsholm centrum, hvor der er godt med indkøbsmuligheder. Der er samme afstand til Usserød Skole, og her kan skolebussen klare transporten. Hvis familien tæller en pendler eller to, er beliggenheden også ganske attraktiv med under fem minutters kørsel til Helsingørmotorvejen.

De to boligenheder består af et hovedhus på 385 m2 fordelt på halvandet plan samt en bestyrerbolig på 124 m2 i ét plan. Dertil kommer to store staldbygninger, og disse trænger til at blive sat i stand inden, I rykker ind med det store hestehold.

Hovedhusets stueplan er i store træk lavet med det sociale liv for øje. Her er der et lækkert køkken-alrum foruden en spisestue og en opholdsstue med adgang til en udestue. Dertil kommer et enkelt værelse foruden et badeværelse og en hall. På førstesalen er der et badeværelse, et gæstetoilet og fire værelser samt et bryggers.

Bestyrerboligen er blevet sat i stand siden 2010, så den fremstår i indflytningsklar stand. Her får I to værelser, et badeværelse samt et bryggers og et køkken med grebsfrie elementer. Denne boligenhed fuldendes af en dejlig stue med brændeovn.

En del af den store grund er udnyttet til en dejlig have med en lille dam. Dette syn kan I nyde fra den sydvendte terrasse.

Med andre ord en ejendom, der er rummelig i mere end én forstand. Ring allerede i dag for mere information og en fremvisning.

Ejendomme til salg

Se lignende boliger til salg.


Boligareal

509 m2


Kælder

30 m2


Værelser

8


Byggeår

1880 / 1964


Driftsbygninger

797 m2


Grundareal

6,00 ha


Energimærke

D


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering