Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Sømosegaard

Solgt

Den perfekte landejendom

Gunderødvej 43, 2980 Kokkedal

Sømosegaard

Drømmen om den perfekte landejendom 20 min. nord for København findes her. I de mest idylliske rammer i charmerende Karlebo, midt mellem Fredensborg og Hørsholm, er denne unikke ejendom beliggende. Ejendommen er opført i 1864-1920 og i 2002-2007 gennemrenoveret ude som inde, og fremtræder i dag meget hyggelig og med sjælen intakt.

Omgivet af 8,6 ha kuperet landskab med hestefolde, naturlige skel, 50x30 ridebane med fiber/grus bund, rotunde, og idyllisk sø med egen bro, hvorfra stilheden og solnedgangene kan nydes uforstyrret.

Man bydes velkommen til Sømosegaard via stilfuld indkørsel med smuk allé beplantning og forventningsfulde heste der nysgerrigt kigger ud fra deres bokse. Via den oprindelige vognport og stemningsfyldte gårdsplads indgang til begge beboelsesejendomme på i alt 307 m2 samt mulighed for udnyttelse af begge tagetager hvis ønske om flere m2. Her er plads til den store familie, flere generationer, erhverv hjemme eller personalebolig. Begge boliger fremtræder i dag lyse, indbydende og med et lækkert materialevalg og nordisk elegance. Flere udgange til de omkringliggende skønne terrasser og pool område, hvorfra solen kan nydes fra morgen til aften og ikke mindst den idylliske udsigt til Karlebo Mølle.

Hestefaciliteterne her er et kapitel for sig. En lys stald ligeledes renoveret og bygget op i 2002 med i alt 9 bokse, loft til kip, god akustik og et isoleret opvarmet og ventileret saddelrum. Ridehuset er opført i 2006 med målene 18x30 og fremtræder ligeledes lyst og elegant med lærketræsbeklædte facader. TILLADELSE TIL UDVIDELSE AF RIDEHUS FORELIGGER !

Fra ejendommen er der få hundrede meter til Karlebo tennisklub og Karlebo skole.

En enestående og sjælden mulighed for at forene by og land i historiske, diskrete og eksklusive omgivelser.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Ejerudgifter/måned

2.859 kr.


Boligareal

307 m2


Værelser

6


Byggeår

1920 / 2002


Driftsbygninger

760 m2


Grundareal

8,60 ha


Energimærke

D


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering