Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Damvej

Solgt

Velholdt hesteejendom

Damvej 22, Enderslev, 4652 Hårlev

Damvej

Særdeles dejlig og velholdt hesteejendom, beliggende ca. 10 minutters kørsel fra Køge og 40 minutters kørsel til Rådhuspladsen, i smukt område med skel op til Vallø skovene, med mægtig gode ridemuligheder.

Moderne velholdt og opdateret bolig på 199 kvm., med den skønneste udsigt over storskoven. Yderligere en separat bolig på ca. 100 kvm., som efter eget ønske kan anvendes, som bolig eller kontor. Spændende anlagt gårdhave, med bassin til karper. Frugthave. Nem vedligehold af haven omkring stuehuset, hvorfra der er udsigt til hestefoldene med skoven i baggrunden.

Tilhørende bygning med vaskerum, fyrrum og værksted. Staldbygning med pæne hestebokse. Rigtig god og tilpas stor staldgang, endvidere vandspiltorv. Staldbygning opført i 2009 på 153 kvm. med særdeles fine bokse. Hegnet godkendt møddingsplads. Meget velholdt ridehal - dressurbane og springbane. Flere hegnede folde.

Der er gode jagtmuligheder med en meget stor bestand af rådyr-harer og fasaner m.m.

Der har været drevet erhverv fra ejendommen i de sidste 30 år - med godkendt tilladelse fremover. Jorden, som ikke bruges til folde / hø, er bortforpagtet og forpagtningen, kan fortsætte om ønsket.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

199 m2


Værelser

6


Byggeår

1977 / 1978


Driftsbygninger

1.075 m2


Grundareal

7,95 ha


Energimærke

D


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering