Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Lyngevej

Solgt

Liebhaverejendom med sublime hestefaciliteter

Lyngevej 214, 3450 Allerød

Lyngevej

Ejendommen på Lyngevej 214 er attraktivt placeret mellem naturens ro og byens tilbud, og I får dermed følelsen af at bo på landet i kombination med kort afstand til skole og supermarkeder i Allerød. Foruden et lyst og velindrettet hovedhus byder ejendommen på knap 10 hektar jord, adskillige hestebokse samt ridebaner både ude og inde.

Hvad enten I er hobbyryttere eller vil drive hestepension, har ejendommen faciliteter, der kan opfylde drømmen. Den store ridehal fra 2014 måler 20 gange 40 meter og har Fibertex-bund og spejlvæg på kortsiden. Den udendørs bane er 20 gange 60 meter, og den er udstyret med såvel belysning som indhegning. Hertil kommer en rotunde med en diameter på 16 meter samt syv folde.

Stalden er for nuværende indrettet med otte hestebokse, og der er mulighed for at udvide med flere bokse efter behov. I får desuden glæde af to sadelrum, som også kan indrettes til rytterstue, og desuden er der et foderrum og en stor lade.

Hovedhuset er i 2011 efterisoleret og renoveret med blandt andet nye døre og vinduer, og samme år er førstesalen inddraget, så I nu får hele 171 boligkvadratmeter at indrette jer på.

I stueplan er deråbnet op, hvilket giver en god sammenhæng mellem de tre stuer en suite og det tilhørende entréområde med brændeovn. Det stilrene køkken-alrum har godt med både skabs- og arbejdsplads, og stueplan afsluttes af et regulært soveværelse samt badeværelse og bryggers. På førstesalen finder I yderligere to gode værelser med frilagte hanebånd, og etagens repos er meget praktisk udnyttet til opbevaring med en stor skabsvæg.

Haven er anlagt med et par store terrasseområder, hvor I kan nyde både solen og udsigten over egne folde og marker. I får desuden glæde af en grøn græsplæne, der omkranses af varieret beplantning.

Nærmeste busstoppested er placeret lige ved ejendommen, og til både skole og daginstitution er der cykelafstand. Allerød Station er blot 3,5 kilometer væk.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

171 m2


Kælderareal

7 m2


Værelser

7


Byggeår

1900 / 2012


Driftsbygninger

1.270 m2


Grundareal

9,78 ha


Energimærke

E


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering