Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Attemosevej

Solgt

Prægtig liebhaverejendom med 34,5 hektar jord

Attemosevej 5, 3400 Hillerød

Attemosevej

Velkommen til Åskelgård - en stor og flot moderniseret landejendom, der ligger så tæt på Hillerød, at I kan se Frederiksborg Slots irgrønne spir fra stuehusets førstesal. Byens puls er med andre ord ganske tæt på, og alligevel er der helt fredfyldt på jeres egen jorder, der måler omtrent 34,5 hektar og flankeres af Havelse Å, som bugter sig gennem det åbne marklandskab. Med alle de hektar er det oplagt fortsat at dyrke jorden - og en fuld maskinpark står klar til formålet i maskinhallen, som har både betongulv og god belysning.

Det er spændende at dykke ned i den lange historie om gården, der blandt andet har været beboet af en foregangsmand indenfor modernisering af landbruget i 1960'erne. Forgangsmanden og hans malkekvæg er for længst flyttet ud, og takket være den grundige opdatering kan stuehuset og de tilhørende bygninger i fremtiden anvendes til et væld af formål. Hesteejere kan oplagt installere bokse og lave sadelrum i den vestvendte længe, og alternativt kan noget af pladsen bruges til bed & breakfast eller andre former for hobbyaktiviteter og erhverv.

Der er allerede meget fremragende at komme efter i de tre længer, der ligger samlet rundt om gårdspladsen og alle har nyt tag fra 2012. Bygningerne rummer blandt andet et træværksted, en kæmpestor festsal med tilhørende køkken samt en imponerende dobbeltgarage med automatporte. Flere boligenheder er der også, for i 2012 blev der indrettet to lejligheder i den østvendte længe. Som sidebemærkning er der adgang til begge lejligheder fra øst, så stuehusets privatliv er intakt.

Stuehuset står på køn og klassisk vis med hvid facade, sprossevinduer og sortglaseret tegltag. Inden døre er der tilsvarende smukt og indbydende i de store, lyse opholdsrum og værelser, og boligens høje kvalitet gør sig også gældende i de mere praktiske rum som bryggerset og de to badeværelser.

Selv en børnerig familie er her plads til, og værelserne er på praktisk vis fordelt, så der kan laves separat børne- og forældreafdeling på henholdsvis førstesalen og i stueplan. Oplagte samlingspunkter er de to stuer, det lækre køkken-alrum og udestuen - hvis ikke førstesalens udsigtsterrasse eller haven lokker familien udenfor om sommeren.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

444 m2


Kælderareal

100 m2


Værelser

4


Byggeår

1932 / 2011


Driftsbygninger

1.145 m2


Grundareal

34,51 ha


Energimærke

E


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering