Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Grønholtvangen

Solgt

Ekstravagant bindingsværksejendom i Fredensborg

Grønholtvangen 4, 3480 Fredensborg

Grønholtvangen

Med denne fantastiske liebhaverejendom får I mulighed for at udforske hele 5,5 ha land, der rummer et utal af muligheder for den store familie. Den lange indkørsel leder jer til den smukke gårdhave, hvor I kan drømme jer væk i bindingsværket, stråtaget og de, nærmest, uendelige vidder, der omgiver boligen.

Det her er muligheden for jer der ikke vil gå på kompromis - med noget. I får derfor en indbydende og velholdt bolig, som en del af denne prægtige ejendom der indkapsler essensen af idyl og charme. Her kan I komme væk fra byens larm og trække den friske luft dybt ned i lungerne.

Der har tidligere været opstaldet heste på ejendommen og den består ydermere af egen udendørsridebane, et anneks, store hestefolde og enorme mængder smukt, kuperet terræn med egen sø. Ydermere ligger der, tilstødende boligen, en hestestald eller en garage, efter eget valg.

Stuehuset er i halvandet plan og fremstår ekstraordinær - ude såvel som inde. Udover tre reelle værelser, hvoraf to har fantastiske altaner med udkig over foldene, består boligen af to badeværelser og et dejligt køkken-alrum med lækre detaljer som induktion og pyrolyseovn. Stuen har en skøn brændeovn og udgang til en overdådig, flot have mod vest med to fliseterrasser, hvorfra I kan nyde de idylliske omgivelser sammen med maden. Annekset består af to disponible rum med hems.

Med denne ekstraordinære beliggenhed kommer I langt fra alt, mens I stadig er tæt på alle hverdagens fornødenheder. I kan derfor finde offentlig transport i gåafstand, skole og daginstitution fra cykelsadlen og indkøb indenfor fire kilometer. Fra ejendommen kan I være i Hillerød på cirka tyve minutter i bil.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

255 m2


Værelser

5


Byggeår

1827 / 1999


Driftsbygninger

212 m2


Grundareal

5,54 ha


Energimærke

C


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering