Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Oldvejen

Solgt

Charmerende ejendom på en 8,5 hektar stor grund

Oldvejen 11, 3480 Fredensborg

Oldvejen

På en 8,5 hektar stor grund under seks kilometer fra Fredensborg ligger dette landbrug, som løbende er blevet istandsat. Den charmerende ejendom er fra 1873 og byder på et stuehus, som breder sig over 134 kvadratmeter samt en staldbygning. Boligen er ideel for børnefamilien eller parret, som ønsker at bo i landlige omgivelser tæt på byen.

En mindre grusvej med træer på den ene side fører jer op til ejendommen, som fremstår yderst velholdt med en lys, renoveret facade samt et skiftet tag på stuehuset. Store dele af denne bygning er desuden forsynet med vinduer og døre fra 2011, og foran ejendommen står der en flagstang på en stor græsplæne.

Stuehuset fordeler sig over halvandet plan, og på nederste etage udfolder der sig et lyst Svane-køkken fra 2005 med en teaktræsbordplade på køkkenhalvøen. På den anden side af øen er der en spiseafdeling, hvor der, som i køkkenet, er blotlagte loftsbjælker. Herfra breder trægulvet sig ind i en stue, som ligger i åben forbindelse med alrummet. I stuen er der en brændeovn, der sammen med de sprossede vinduer skaber en hyggelig stemning. Inden I bevæger jeg ad trætrappen op på første sal, finder I slutteligt i stueplan et lyst badeværelse med gulvvarme. På førstesalen lander I på en rummelig repos, som giver adgang til to gode hvoraf det ene åbner op til en fin balkon, det andet værelse har tidligere været opdelt i 2 værelser. I staldbygningen er der tidligere holdt heste, og herovre finder I desuden et disponibelt rum, hvor også fyret står.

På den store grund udfolder der sig primært et naturområde med et rigt dyre og fugleliv, og udenfor huset er der en dejlig have med en terrasse samt en vidtrækkende græsplæne med spredte buske og træer. Fra adressen har I cykelafstand til skoven og busstoppestedet, og Brugsen, Fredensborg Skole og daginstitution når I efter en kort biltur.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

134 m2


Kælderareal

4 m2


Værelser

3


Byggeår

1873/ 1979


Driftsbygninger

111 m2


Grundareal

8,55 ha


Energimærke

D


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering