Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Præstemosevej

Solgt

Liebhaverejendom med 11 hektar jord og stutteri i Fredensborg

Præstemosevej 10A, 3480 Fredensborg

Præstemosevej

Med denne liebhaverejendom får I mulighed for at drive eget stutteri uden alt for mange tiltag. Samtidig får I tre separate boliger på samme grund - hele 2.494 etagemeter, hvoraf de 269 m2 udgør hovedhusets boligareal. Erhvervskvadratmeterne rummer blandt andet en hestestald med 39 båse, og på de 11,3 hektar jord får I eksempelvis en kæmpe have samt træningsbane og hestefolde.

Ejendommen ligger i landlige omgivelser nær Præstemose og Tulstrup Hegn. Der er blot to kilometer til Fredensborg bymidte, mens nærmeste SuperBrugsen ligger i gåafstand fra matriklen. Det tager under ti minutter at cykle til Fredensborg Skole, hvor I lige i nærheden samtidig finder en daginstitution.

Hovedhuset er opført i år 1900 og fremstår flot med kvalitetsmaterialer overalt. Det har i 2016 fået nye, massive egetræsgulve i alle gangarealer samt værelser og opholdsrum. Dertil er badeværelser, køkken og bryggers blevet opdateret med blandt andet italiensk marmor på badeværelsesgulvene samt snedkerelementer og et luksuriøst Ilve-gaskomfur i køkkenet. Der er indlagt gulvvarme næsten overalt. Spisestuen rummer en gaspejs, og i den imponerende opholdsstue får I en utrolig smuk, åben pejs at hygge ved i den kolde vinter. Huset rummer desuden tre store værelser på første sal og har endvidere en mindre kælder.

Mod syd ligger ejendommens gårdsplads, og fra opholdstuen kan I slå de franske døre op til en fantastisk terrasse med trappe til den parklignende have. På grunden ligger yderligere to boliger, der for eksempel kan bruges til personale, der er ansat i forbindelse med driften. I alt følger der hele ti bygninger med grunden.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

445 m2


Kælderareal

10 m2


Værelser

8


Byggeår

1900 / 1937


Driftsbygninger

2.033 m2


Grundareal

11,37 ha


Energimærke

D


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering