Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Vestre Paradisvej

Solgt

Unik liebhaverejendom med 3,6 hektar jord

Vestre Paradisvej 132, 2840 Holte

Vestre Paradisvej

Pindehuggergården i Holte er en helt usædvanlig, unik og smuk liebhaverejendom omgivet af Rude skov og en knap 4 hektar stor og usædvanlig smuk park/naturgrund. Her er vidunderlige søer med et rigt dyreliv og med den smukkeste beplantning med store rododendron og kæmpe rødbøge. Ejendommen er en oase af fred og natur i udkanten af et attraktivt villakvarter, der dette til trods blot ligger en køretur på 20 minutter til centrum af København. Skole, børnehave og vuggestue ligger blot 700 meter fra ejendommen med sikker skolevej. Der er et par kilometer til Holte Midtpunkts mange butikker samt Holte station.

Man ankommer til ejendommen gennem de store flotte søjler med den gamle støbejerns låge, hvor man just har passeret den diskrete garagebygning med plads til 3 biler. Man fortsætter op gennem de store kastanjetræer, som nærmest danner en portal over grusvejen, der fører op til den smukke stråtækte, bevaringsværdige landvilla, med den brostensbelagte gårdsplads.

Den historiske trelængede stråtækte lystejendom er opført for præcis 100 år siden i 1918 og indeholder en hel opdateret og topmoderne bolig på 500 kvm. Ejendommen blev i 2015 gennemgribende renoveret med materialer og løsninger af absolut højeste standard. Der blev bl.a. lagt nye flotte egetræsgulve med gulvvarme i hele stueetagen samt installeret nyt Multiform Form 1 køkken med eksklusive Gaggenau hvidevarer i det kæmpestore køkkenalrum. Endvidere er der installeret BWT blødgøringsanløg for kalkfrit vand og genvex.

Stueetagen indeholder stor entré, stort Poggenpohl bryggers, Multiform køkkenalrum, stue med fuldautomatisk gaspejs og gulv-til-loft panoramavinduer med udsigt over den imponerede grund med Rude skov som baggrundskulisse. Endvidere 3 værelser samt 2 badeværelser og yderligere et toilet. Via de 2 trappeløb fordelt i hver sin ende af ejendommen får man adgang til 1. salen indeholdende 4 værelser med loft til kip og synlige spær samt endnu en stue og endnu et badeværelse. Endelig forefindes der kælder/fyrrum på 60 m2, stort loftsrum samt stråtækt carport og redskabsrum.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

497 m2


Kælderareal

44 m2


Værelser

15


Byggeår

1918 / 1989


Grundareal

36,236 m2


Energimærke

C


Ejendomstype

Villa


Book salgsvurdering