Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Regndalsvej

Solgt

Ekstraordinær landejendom i Roskilde - mulighed for hestehold

Regndalsvej 13, 4000 Roskilde

Regndalsvej

Liebhaverejendommen på Regnsdalsvej 13 i Roskilde byder jer velkommen med et blik over den 10,8 ha store grund hvor I kan drømme jer væk i det smukke landskab og de enestående bygninger, der byder på et væld af muligheder for den store børnefamilie.

De store vidder er for jer, der trænger til et afbræk fra det hele og I får her muligheden for at få højt til loftet og pulsen ned. Denne fantastiske ejendom er fyldt med muligheder og idyl samtidigt med, at den stadig er i velholdt og god kvalitet.

Stuehuset i halvandet plan er ekstraordinært og fremstår utrolig vedligeholdt. Ejendommen består ydermere af en maskinlade, en stor ridehal med lysinstallationer i loftet, en stald, en udendørsridebane, en uudnyttet mellembygning og i den ene længde ligger der en ekstra bolig der gennem 2017 og 2018 er blevet indrettet som en lækker lejlighed. Der er også allerede opsat folde til hestene, så de får lige så nemt ved at flytte ind som jer.

Stuehuset består af fire reelle værelse, to badeværelser og store opholdsmiljøer med udsigt over de smukke, kuperede terræner. Køkkenet er fra 2016 og er med lækre detaljer som pyrolyseovn og en stor induktionskogeplade. Boligen er indflytningsklart og har en hyggelig, idyllisk stemning i moderne kvalitet.

Lejligheden er som stuehuset komplet indflytningsklar og I får her også de samme gode rammer i samme idylliske, kvalitetsholdige stemning og stand.

Både offentlig transport og daginstitution ligger indenfor én kilometer, mens I finder indkøb og skole omkring fire kilometer væk. Der er ikke mere end ti kilometer til Roskilde centrum, så med denne ejendom kan I få et afbræk fra det hele, men stadig være tæt på.

Gode jagtmuligheder!

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

267 m2


Værelser

6


Byggeår

1800 / 2002


Driftsbygninger

1.899 m2


Grundareal

10,84 ha


Energimærke

D


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering