Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Udlodsvej

Solgt

Skøn hesteejendom omgivet af marker

Udlodsvej 15, 3370 Melby

Udlodsvej

I en grøn kile ved Hald Strand nær Liseleje finder I denne skønne hesteejendom omgivet af marker og med kort gåafstand til Kattegat ad egen sti med trappe lige ned til stranden.

Ejendommen består af en flot firelænget gård med stråtag, hvor I blandt andet får to længer med et hovedhus, en længe med mulighed for udlejning samt en længe med rytterstue og omklædningsfaciliteter. Endvidere medfølger en stor lade med hestebokse og mulighed for løsdrift samt hele 12 hektar land med hestefolde. Lige så idyllisk som ejendommen selv er de herlige landlige omgivelser med grøn natur og nogle af Nordsjællands bedste strande - heriblandt de populære Liseleje og Tisvildeleje badestrande.

Derudover kan I glæde jer over at være tæt på et udvidet ridestisystem i Tisvilde Hegn, Asserbo Plantage samt Liseleje Plantage. En del af ejendommen har fået nyt stråtag inden for de seneste fem år, og inde gennem porten mødes I af den mest bedårende bondegårdsstemning med toppede brosten, en dekorativ håndpumpe og karakteristiske gamle staldvinduer i flere af længerne.

Når I træder videre ind i selve boligen, vil I helt sikkert glæde jer over, at stemningen er ganske rustik med synlige loftsbjælker, men at loftshøjden dog egner sig fint til moderne mennesker - og det samme gælder også inventar og planløsning. Stueplanets dagligområde er én sammenhængende enhed, hvor stue, alrum og køkken ligger i åben forbindelse. Køkkenet er skønt og lyst med en køkkenø, familien kan samles om, og mellem køkken og alrum er der udgang til en terrasse, hvor I kan spise brunch i formiddagssolen. Også stuen er et studie i hygge, hvilket ikke mindst brændeovnen hjælper med til at skabe. Stueplanet har to badeværelser, hvoraf det ene har badekar på løvefødder. Etagen har et enkelt værelse, men det er for eksempel muligt at indrette yderligere et værelse i den rummelige entré. Hertil kommer to værelser på første sal, der også har et stort disponibelt rum. Foruden de gode hestefaciliteter, terrasse og gårdsplads er der en hyggelig have, som er let at holde.

En ejendom som denne lader sig ikke helt fange af hverken ord eller billeder. Den skal naturligvis opleves på første hånd, for at få det hele med - og vi ser frem til at fortælle jer alt om den.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

188 m2


Kælderareal

6 m2


Værelser

3


Byggeår

1907 / 1989


Driftsbygninger

399 m2


Grundareal

12,72 ha


Energimærke

F


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering