Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Sophienlund Alle

Solgt

Liebhaverejendom med pool og egen skov med jagthytte i Gilleleje

Sophienlund Alle 15, 3250 Gilleleje

Sophienlund Allé

På en attraktiv adresse i Nordsjælland mellem Hornbæk og Gilleleje, skal man finde denne liebhaverejendom fra år 1800 med historisk charme og ni hektar land. Grunden har mange aktiver, blandt andet med mulighed for jagt og hestehold, samtidig med man ikke er gået på kompromis med kvaliteten indendørs.

Boligens historiske sjæl skinner æstetisk igennem, og særligt køkken-alrummet er dejligt. Køkkenet har en bordplade i sort granit og front mod alrummet, der er badet i lys takket være det prægtige, runde sprossevinduesparti fra gulv til loft. Der er ydermere en spisestue og to stuer, hvoraf den ene har adgang til en henrivende havestue med loft til kip. Denne er glasbesat og sydvendt, således solen finder herind det meste af dagen. Samtidig er der herfra terrassedøre, som inviterer ud til det herlige poolområde. Den anden stue er yderst rummelig og har tilmed et barområde.

Ved bryggerset ligger det ene badeværelse, som kan bryste sig af en sauna. Det andet badeværelse er beriget med marmorfliser på både gulv og vægge samt et badekar. Der er to værelser i stueplan, og på en af de separate første sale er der et værelse samt et disponibelt rum og et kontor. På den anden førstesal er endnu et stueområde, og herfra er der en dejlig udsigt. 

 På grunden kan man glæde sig over en klassisk gårdhave, en garage med plads til fire biler, et maskinhus og en stald med syv hestebokse, mens der udenfor er anlagt folde. Som en ekstravagant detalje råder ejendommen over sin helt egen skov. Denne kan anvendes til jagt og har sin egen sø samt en jagthytte.

Beliggenheden er ligeledes i top med nærhed til eftertragtede Dronningmølle Strand, golfbane og med hverdagens fornødenheder inden for overskuelig rækkevidde.

Kontakt os for en fremvisning af denne sublime ejendom.

Ejendomme til salg


Boligareal

361 m2


Værelser

8


Byggeår

1800 / 1980


Driftsbygninger

189 m2


Grundareal

9,78 ha


Energimærke

E


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering