Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Esrumvej

Solgt

Udsøgt landejendom på naturskøn grund i Plejelt

Esrumvej 455, 3230 Græsted

Esrumvej

I Plejelt møder I denne landejendom med stuehus og dertilhørende erhvervsbygning, som nu kan blive jeres næste hjem. Fra hoveddøren er I kun en kort spadseretur fra Esrum Sø, mens I finder skole og daginstitution cirka 2500 meter væk i Esrum.

Når I ankommer til huset, møder I parkeringspladsen, hvorfra I får adgang til både stuehuset samt erhvervsbygningen, der i forlængelse har en stald, som er indrettet med ældre kreaturbokse. Erhvervsbygningen er arkitekttegnet, indrettet af Thue Zeuthen og breder sig på halvandet plan, og er i midten ført til kip. Herinde er kontorerne flytbare, således I altid har mulighed for at fjerne dem uden det påvirker bygningens udseende. I stueplan får I tre kontorer, et frokostrum, et industrikøkken, et kundetoilet og på de adskilte førstesale er der et ca. 80 m2 rum samt endnu et kontor, der fører til et bibliotek.

I stuehuset er de originale detaljer som stuk og fyldningsdøre bevaret. Igennem bryggerset kommer I til køkkenet med elementer fra Boform samt en stenbordplade, hvor middagen kan tilberedes. Køkkenet ligger sammen med stuen, hvor I finder en brændeovn, der giver en god varme. Derudover finder I et værelse, der har eget badeværelse med dampbad samt eksklusivt armatur, vandudtag og greb fra Vola. På førstesalen finder I endnu et badeværelse, ligeledes med armatur og greb fra Vola, her er der også et italiensk badekar samt italienske klinker. Herudover er der to værelser og et disponibelt rum. Bevæger I jer op på anden sal, finder I boligens sidste værelse. Afslutningsvis får I en kælder med gode disponible rum. Matriklen byder på cirka ni hektar jord, der vokser frit og byder på et kuperet landskab. Gården, der i daglig tale kaldes Bakkekildegård, har sit navn grundet Bakkekilden, der ligger på grundens højeste punkt. Heroppe fra er der kig til Esrum Sø.

Kontakt os for en fremvisning.

Ejendomme til salg

Se lignende boliger til salg.


Boligareal

241 m2


Kælderareal

65 m2


Værelser

7


Byggeår

1917 / 1976


Driftsbygninger

607 m2


Grundareal

8,7104 ha


Energimærke

F


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering