Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Sophienlund Alle

Solgt

Charmerende og istandsat ejendom i Gilleleje

Sophienlund Alle 6, 3250 Gilleleje

Sophienlund Alle

Vi udbyder her en liebhaverejendom, der ligger på en stor og smuk kuperet grund mellem Hornbæk og Gilleleje. Boligen her er istandsat inden for de seneste ti år, og der er ikke nogen, der har boet i hjemmet siden. Man får et fremragende åbent plan og to værelser, mens grunden giver rig mulighed for at dyrke pladskrævende hobbyer.

Huset er opført i 1827, og ved ankomsten bemærker man den sjæl og charme, som omgiver boligen. Fra entréen bliver man ført ind i hjemmets hjerte, der viser sig i det skønne køkken-alrum. Her er et køkken med et yderst moderne udtryk, der præsenterer sig med blanke, gråblå elementer. Pladsen er veludnyttet, således køkkendelen holder sig på den ene side, mens alrum og stue får lov til at optage den resterende plads.

I alrummet har man fornøjelsen af at kunne slå to franske døre op mod det henrivende haveområde, mens de stemningsskabende sprossevinduer sikrer et behageligt lysindfald i stueområdet. Bag køkkenet ligger bryggerset, og dette har en håndvask, således man kan anvende det som grovkøkken. På badeværelset er der et nydeligt, lyst interiør samt en bruseniche, og overfor dette ligger de to værelser. Det første af værelserne har sprossedøre til udearealet, mens det andet værelse ligger i forlængelse af det første.

Ude får man et imponerende græsareal, og boligen har en dejlig beliggenhed med fredfyldt udsigt til skov og åbne marker. Ydermere ligger Dronningmølle Strand inden for rækkevidde, ligesom offentlig transport og handlemuligheder befinder sig ideelt tæt på.

Kontakt os for en fremvisning og kom ud og oplev den helt særlige stemning.

Ejendomme til salg

Boligareal

123 m2


Værelser

2


Byggeår

1827


Grundareal

2,2 ha


Energimærke

E


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering