Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Sandbjerggaard

Solgt

Proprietærgård med hestestalde og erhvervsfaciliteter

Sandbjergvej 14, 2970 Hørsholm

Sandbjerggaard

Det er en fornøjelse at præsentere denne kompromisløse, herskabelige ejendom med en sublim beliggenhed i Sandbjerg i Nordsjælland. Sandbjerg er et særdeles eksklusivt område, der er kendetegnet ved få, store ejendomme i landzone. Den mondæne firlængede gård er omgivet af en parklignende have samt attraktive herlighedsværdier, der kun kan beskrives som non plus ultra.

Således byder ejendommen på velindrettede hestestalde med plads til flere ride- eller avlsheste. Her er desuden anlagt ridebane samt hestefolde på de godt 30 hektar jord, der medfølger. Ydermere er her en tennisbane og en swimmingpool med et flisebelagt poolområde. Det bør også nævnes, man finder et større orangeri samt en anseelig køkkenhave på gården. Dette er blot et mindre udpluk af de faciliteter, som ejendommen består af.

Hovedhuset på Sandbjerggaard er spektakulært med et væld af unikke detaljer. Her er der tale om et hjem i særklasse, som er æstetisk fortryllende med interiør i eksklusive materialer. I stueplan findes flere store stuer, forsænket pejsestue, havestue med udgang til terrasse, hvorfra der er udsigt til parken, samt et tilberednings- og serveringskøkken. Førstesalen er indrettet med syv soveværelser samt tre badeværelser. Der er endvidere en længe, hvor der er indrettet boliger til medhjælp. Ejendommen opvarmes med jordvarme og solpaneler. Der er mulighed for at have erhverv fra ejendommen. Bemærk den billige ejendomsskat.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

650 m2


Kælderareal

110 m2


Værelser

13


Byggeår

1900 / 1937


Driftsbygninger

1.085 m2


Grundareal

33,3 ha


Energimærke

D


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering