Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Vejs Ende

Solgt

Dejligt landsted med direkte adgang til skoven...

Vejs Ende 7, 3450 Allerød

Vejs Ende

444 m2 lystejendom - super flot stand og perfekt til hesteinteresserede

I kan nyde landlivets mange glæder på bedste vis, som ejere af denne indtagende landejendom nord for Allerød. Med 444 m2 er det ikke plads, I kommer til at mangle, og ejendommen er således gearet til, at flere generationer kan bo sammen. Ejendommen er også særdeles anvendelig for hesteinteresseret, da der fra den knap ni hektar store grund er direkte adgang til en skov med ridestier.

Det er en ejendom, der kan anvendes til mange formål. Erhverv er også en mulighed, og der hører også et fint udvalg af tidligere landbrugsbygninger af forskellig størrelse med til ejendommen. Hvad angår komfur og æstetik, lader ejendommen heller ikke noget tilbage at ønske. Stuehuset er i en klasse for sig stilmæssigt med en smagfuld blanding af idyllisk, landlig charme og fuldt tidssvarende design og komfort. Det er lavet særdeles smagfuldt, og der er samtidig en nøje afvejet foranderlighed i huset. 

Der er synlige loftsbjælker i store dele af huset, men de præsenteres og opleves forskelligt fra rum til rum. På samme vis oplever I også både lyse plankegulve, klinker rangerende fra skinnende sorte, til lysere nuancer og videre til rustikke natursten. Det er et hus med personlighed, et hus der inspirerer, og som får lov at dyrke forskelligheden.

En parklignende have omkranser huset og lader jer nyde udelivets mange glæder. Ligesom huset er det en spændende have med store, gamle træer, en kæmpe græsplæne og i det hele taget mange spændende ideer og detaljer. Her er også flere terrasser, hvor man nyde en rolig stund i solen.

Som vejnavnet antyder, kan I forvente en særdeles fredfyldt tilværelse her. Der er kun enkelte huse længere oppe ad vejen, og det er derfor i vid udstrækning naturen, der bliver jeres nærmeste nabo. Dét til trods er der blot 10 minutter i bil til Allerød, hvor I finder alt, I skal bruge i hverdagen.

Ring og bestil en fremvisning i dag!

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

444 m2


Værelser

5


Opført

1925


Grundareal

10,4 ha


Energimærke

C


Ejendomstype

Landbrugsejendom


Book salgsvurdering