Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Bonderupvej

Pris 10.500.000 kr.

Skøn ejendom i Skibby

Bonderupvej 7, 4050 Skibby

Bonderupvej

Indbydende landejendom til flere generationer - stort jordstykke med mange muligheder Når du ser de græssende heste på marken til højre, og du kører igennem den levende tunnel skabt af de høje træer på begge sider af vejen, så ved du, at du næsten er hjemme. I hvert fald hvis du bliver den nye ejer af denne vidunderlige landejendom, der ligger som en oase midt i naturen blot et par kilometer nord for Skibby i Nordsjælland. Her venter en flot, moderniseret livsnyderbolig, et stort gæstehus til enten udlejning eller en yngre/ældre generation og ikke mindst en 23,67 hektar stor grund med masser af spændende muligheder - velkommen til!

Her er tale om en firlænget gård fra 1908, der smukt omkranses af et bælte af træer. Ejendommen består af stuehuset på 212 m2 over halvandet plan, gæstehuset ligeledes i halvandet plan på 100 m2 samt flere tidligere landbrugsbygninger med al den plads du nogensinde har brug for til dine biler, til opbevaring, til hestebokse eller hvad det skulle være.

Muligheder er der også nok af på de næsten 24 hektar jord. En del af jorden er udlagt med juletræer, hvilket giver mulighed for en fin sideindtjening. Derudover er der også rigtig god jagt på grunden samt mulighed for hestehold eller anden dyrehold. En smuk have omkranser bygningerne, og den tætte randbeplantning af træer sørger for, at I her kan være helt private. Her er naturligvis også flere terrasser og kroge, så I kan altid finde sol, skygge og læ alt efter jeres præferencer.

Glæd jer til at opleve stuehuset! Det er et klassisk stuehus på landet, både med god loftshøjde og dejlige store rum. Alt står skarpt og lækkert takket være moderniseringen, og man fornemmer at der er anvendt gode materialer hele vejen igennem. Det er dog ikke gået ud over husets sjæl, og man kan stadig mærke det gamle hus. Indretningen er dertil meget fleksibel, og flere af rummene kan både anvendes som værelser, stuer eller kontorer alt afhængig af jeres behov.

Gæstehuset fungerer som fuldt selvstændig bolig og har dertil en førstesal, der giver endnu flere muligheder.

Såvel indkøb, som skoler og institutioner og andre af hverdagens fornødenheder findes nemt i Skibby blot 2,5 kilometer væk. Nærmeste større byer er Frederikssund og Roskilde.

Ring og bestil en fremvisning i dag!

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

10.500.000 kr.


Ejerudgifter/måned

3.800 kr.


Boligareal

212 m2. Endvidere separat beliggende bolig på 120 m2


Værelser

6


Opført

1908 – moderniseret løbende og fremstår i dag som værende indflytningsklar.


Grundareal

23,8ha


Energimærke

D


Ejendomstype

Landbrugsejendom


Hvad siger kunderne?