Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Danstrupvej

26.500 kr./md.

Udlejning på landbrugsejendom i Fredensborg

Danstrupvej 3C, 3480 Fredensborg

Danstrupvej

Udlejning! 264 m2 nyrenoverede lokaler til erhverv eller beboelse - idyllisk beliggenhed mellem Fredensborg og Kvistgård

Der er højt til himlen, bølgende marker og grønne skove, så langt øjet rækker her i landsbyen Danstrup lidt uden for Fredensborg. På Danstrupvej 3 ligger en stor landejendom, hvor lejemålet i nummer 3C nu står ledigt. Her venter 264 m2 indflytningsklare og meget stemningsfulde lokaler, der kan anvendes til såvel kontor som beboelse. Glæd jer til en smagfuld blanding af moderne komfort, stilfuldt interiør og rustikke detaljer. Velkommen til!

Lejemålet er del af en større og meget smuk, stråtækt ejendom fra 1877 med hvide facader og sprossevinduer. Ejendommen er en større klassisk landejendom som der gennem tiden er gået fra en landbrugs bedrift til en ejendom som nu består af kontor lokaler og beboelse til ejer som lejere, ejendomme har været igennem en renoverings plan hvor man har taget meget højde for den arkitektonisk udstråling som man ikke fjerne den gamle dags udstråling af landlighed.

Derfor har alle ombygget del i stueplan store fritlæggende bjælker og 1 sal åbent til kip som giver et helt andet lys indfald og rummelighed.

De 300 m2 er opdelt i et stort køkken og opholdsrum / spiserum med direkte afgang til sydvendt terrasse hvor man kan også kan nyde måltiderne under åben himmel med udsigt direkte til marker og naturen. Køkkenet er holdt i god arkitekt tonisk stil som passer til de åbne mørke bjælker og den mørke bordplade. Fra dette store rum kan man direkte går til badeværelse med indbygnings skabe eller til første sal af en smuk vinkel trappe til et større åben rum som passer perfekt til et større kontorlandskab. Hvor her ligeledes er udsigt til mark og naturen. Fra dette rum er der direkte adgang til tre yderligere kontor lokaler med badeværelser som enten kan bruges til møde lokaler eller kontor for flere. De 300 m2 er opbygget med IHC plus der er fordelt 230 v og edb stik i alle rum med direkte adgang til fibernettet.
I erhvervsøjemed er lokalerne et kærkommen alternativ til de lidt kønsløse industrikomplekser i byen.

Naturmaterialerne og den rustikke atmosfære gør ganske enkelt at man føler sig hjemme og godt tilpas i lokalerne. Sammen med de idylliske og rolige omgivelser skabes et personligt og mere naturligt miljø, der inspirerer, og giver tankerne frit løb. I får et kontormiljø der rimer på harmoni, balance og bæredygtighed - værdier der også afspejles i jeres brand til omverdenen. Rammerne er helt ideelle for erhverv i alle branche som har behov for ro bæredygtighed stabilitet og hurtig adgang til omverden.
På ejendommen er der større parkerings muligheder og der nem forbindelse med Helsingørsvej, der fører til alle fornødenheder i Fredensborg, og videre til Hillerød og til Helsingør i modsatte retning. Turen til København kan klares på godt 35 minutter.

Ring og bestil en fremvisning i dag!
 

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

Udlejningspris

26.500 kr. ekskl. forbrug


Boligareal

264 m2


Værelser

4


Opført

1923. Moderniseret i 2010 og gjort klar til udlejning i 2021.


Grundareal

200 m2


Energimærke

Udarbejdes ikke


Ejendomstype

Landbrugsejendom


Hvad siger kunderne?