Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Danstrupvej

22.900 kr./md.

Udlejning på landbrugsejendom i Fredensborg

Danstrupvej 3C, 3480 Fredensborg

Danstrupvej

Udlejning! 300 m2 nyrenoverede beboelse - idyllisk beliggenhed i udkanten af Fredensborg

På Danstrupvej 3 i Danstrupby ligger en stor landejendom, hvor lejemålet i nummer 3C nu står ledigt. Her venter 300 m2 indflytningsklare og meget stemningsfulde lokaler, der kan anvendes til såvel erhverv som privat beboelse. Glæd jer til en smagfuld blanding af moderne komfort, stilfuldt interiør og rustikke detaljer. Velkommen til!

Lejemålet er del af en større og meget smuk, stråtækt ejendom som kan dateres tilbage til 1777 med hvide facader og sprossevinduer. Ejendommen består af både beboelse og avlsbygning.

Lejemålet er gennemrenoveret, så alt står skarpt, lækkert og indflytningsklart. 

De mange kvadratmeter er fordelt på stueplan og en førstesal. Stueplan er helliget køkkenet og dertilhørende spisestue/alrum i direkte forlængelse. Rummet er belagt med klinkgulv og har hvidt listeloft med tunge bjælker på langs, der skaber en hyggelig, rustik stemning. Køkkenet er fornuftigt nok holdt i landlig stil med hvide fyldningslåger og træbordplader i mørkt træ. Det er et stort køkken med to ovne, amerikanerkøleskab og faciliteter til at bespise selv større selskaber. 
Spisestuen er også rummelig og har god plads til større forsamlinger. Her er også udgang til sydvendt terrasse og have, så måltiderne også kan nydes under åben himmel med udsigt til marker og natur. Stueplan har dertil entré med skabsvæg samt et stort badeværelse 7 bruggers med separat toilet. 

Førstesalen er indrettet med en stor, hyggelig stue med trægulv, loft til kip og frithængende spær. Den ene ende af rummet giver adgang til to gode værelser og et badeværelse, mens den anden ende af rummet fører til et stort værelse med videre adgang til et stort badeværelse med badekar og en to personers brusekabine.

Hvis man tænker med erhvervsøjemed er lokalerne et kærkommen alternativ til de lidt kønsløse industrikomplekser i byen. Naturmaterialerne og den rustikke atmosfære gør ganske enkelt at man føler sig hjemme og godt tilpas i lokalerne. Sammen med de idylliske og rolige omgivelser skabes et personligt og mere naturligt miljø, der inspirerer, og giver tankerne frit løb. I får et kontormiljø der rimer på harmoni, balance og bæredygtighed - værdier der også afspejles i jeres brand til omverdenen. Rammerne er helt ideelle for erhverv i den kreative branche, for start-ups og for videns baserede erhverv.

Fra ejendommen er der nem forbindelse med Helsingørsvej, der fører til alle fornødenheder i Fredensborg, og videre til Hillerød og til Helsingør i modsatte retning. Turen til København kan klares på godt 35 minutter.

Ring og bestil en fremvisning i dag!
 

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

Udlejningspris

22.900 kr. ekskl. forbrug


Boligareal

264 m2


Værelser

4


Opført

1923. Moderniseret i 2010 og gjort klar til udlejning i 2021.


Grundareal

200 m2


Energimærke

Udarbejdes ikke


Ejendomstype

Landbrugsejendom


Hvad siger kunderne?