Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Pårupvej

Pris 11.995.000 kr.

Vidunderlig ejendom i Græsted

Pårupvej 81, 3230 Græsted

Pårupvej

Totalrenoveret lystejendom i tilbagetrukket oase mellem Græsted og Gilleleje.

En lang, grusbelagt indkørsel med smukke lindetræer i begge sider giver den helt rette entré til denne imponerende firlængede landejendom lidt uden for Græsted i Nordsjælland. De gamle bygninger står fuldstændigt revitaliserede med hvidpudsede facader, sort bindingsværk og sortglaseret tegltag. Og det er ikke kun facaden, der er poleret til begivenheden - både det 230 m2 stuehus, de tre længer med bolig nr. 2, garage og et stort erhvervsafsnit er alt sammen i flot renoveret stand. Hertil kommer en stor maskinhal.

Grunden ligger umiddelbart rundt om ejendommen og er lidt over 12 hektar stor. Med undtagelse af haven er det bortforpagtede marker, men brugsretten kan naturligvis generhverves efter nærmere aftale. Her er eksempelvis mulighed for hestehold, ligesom man også kan jage på grunden.

Renoveringen af ejendommen har naturligvis været et enormt projekt, som er foregået i flere omgange fra 1994 og frem til i dag. Vigtigst er, at det er gjort ordentligt fra starten af. Ejendommen har fået nyt tag, kobbertagrender, vinduer og døre, nye indervægge og nye gulve med gulvvarme overalt. Der er solceller på taget, og huset har genvex-anlæg.
Flottest er naturligvis stuehuset, der stod færdigrenoveret i 2020. Boligens lyse indre med god loftshøjde og store rum er fuldt på højde med moderne boligindretning og stil. I får her et lækkert køkken-alrum med stor kvadratiske gulvfliser og et stilfuldt køkken med grebsfrie fronter. Alrummet har udgang til udestuen, der muligvis er ejendommens mest imponerende rum. Her er loft til kip og kæmpe sprossevinduer ud mod haven på tre sider. Udestuen har endvidere kobbertag, der matcher kobbertagrenderne.

Boligen indeholder dertil en stor stue, et rummeligt bryggers, et gæstetoilet og en flot hall med trappe til førstesalen. Heroppe venter en flot værelsesafdeling med fire store soveværelser samt to  badeværelser. 

På husets vestlige side er anlagt to kæmpe terrasser - den ene med lækre Red Balau terrassebrædder og udekøkken. Her er der fri udsigt til ikke bare haven, men også over marker og videre ud i horisonten. 

De tre længer bag stuehuset er sammenhængende med adgang mellem bolig nr. 2, garagen og erhvervsafsnittet. Boligen består af køkken-alrum, stue, to soveværelser, bryggers, badeværelse og et kontor. Her har man bevaret den landlige æstetik, som især ses i det rustikke træloft med synlige bjælker. Erhvervsafsnittet indeholder et stort lokale, et kontor samt adgang til tekøkken og et badeværelse. 

Maskinhallen byder på hele 640 højloftede m2 med alskens muligheder. Her har håndværkeren plads til materialer og et værksted, mens webshoppen her får fine lagerfaciliteter.
Alt til hverdagen kan findes i Græsted 2,5 kilometer fra adressen. I modsatte retning fører landevejen til sommerbyen Gilleleje, hvor I kan tage en slapperdag på stranden og spise frokost på en af de hyggelige restauranter omkring havnen.

Alt i alt en lystejendom af høj karat. For jer der vil landlivet, men samtidig vil have flotte rammer og høj komfort. 
 

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

11.995.000 kr.


Ejerudgifter/måned

3.068 kr.


Boligareal

230 m2


Værelser

6


Opført

1952 / gennemrenoveret senere


Grundareal

12,1 ha


Energimærke

A 2010


Ejendomstype

Landbrugsejendom


Hvad siger kunderne?