Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Hørupvej

Solgt

Vidunderlig ejendom i Slangerup

Hørupvej 10, 3550 Slangerup

Hørupvej

En absolut vidunderlig ejendom, som er opført i 2006-08. En fuldkommen herlig stil, klassisk og alli- gevel helt nutidig - i gedigne materialer, med masser af skønne detaljer og store vinduespartier. Ejendommen ligger midt i Nordsjælland i rolige omgivelser og med fredskov som nærmeste na- 50. Den er skøn for øjet, og lige til at flyfte ind i og nyde.

Stuehuset har et ualmindelig indbydende boligareal på 250 m2. Det flankeres af 2 kønne bygnin- ger. En staldbygning på 71 m2 og en kontorbygning hvor det samlede erhvervsareal er 1 14 m2. Alt er i super kvalitet - pudset og med sort glasserede tegl på taget.

Stuehuset er som en ualmindelig Icekker luksusvilla, blot placeret i frie orngivelser. Det er velindret- tet og smukt med højt til loftet, skønne proportioner, lækre plankegulve. porcelænskakkelovn, "pejs" - med glas m.v. Tre stuer en suite, alle med fantastisk lys og franske døre imellem dem. Her er udgang til haven og terrassen, og en helt ualmindelig god stemning. Eksklusivt og naturligt pa en gang.

Foruden de tre smukke stuer er her et super fint lyst køkken. Det er stort og lækkert - og passer til huset. En præsentabel entré i fold højde, et dejligt lyst kontor, badeværelse, bryggers m.v. og på første salen finder man en drøm af en masterafdeling med eget badeværelse, påklædning m.v. samt yderligere tre gode værelser og et badeværelse.

I kontorlængen er pt. indreftet butik/showroom. Den er rigtig fin, og kunne også anvendes til an- dre formål. Her er alt hvad man skal bruge - fordelt på to etager. Det ligner nærmest en luksuslej- lighed med bl.a. badeværelse, thekøkken m.v. - ialt 1 14 m2

Ejendommen egner sig fint til hestehold. Her er en god kvalitetsstald med tre gode bokse, foder- rum og høloft samt ridebane, folde m.v. og co. 14,4 tønder land / 8 ha. jord lige ornkring ejen- dommen.

Det er sjældent at finde en landejendom, som er så gennemført lækker, og lige til at falde for...

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

250 m2


Værelser

11


Opført

2006


Grundareal

8 ha


Energimærke

C


Ejendomstype

Landbrugsejendom


Book salgsvurdering