Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Nordhøjvej

Solgt

Villa til salg i Hillerød

Nordhøjvej 8, 3400 Hillerød

Nordhøjvej

Meget velholdt landejendom med stald og ridebane, beliggende kun 8 min. fra Hillerød centrum.

Den solvarme, sennepsgule facade, de gammeldags, småsprossede vinduer og selvfølgelig det trimmede stråtag - en mere idyllisk ejendom skal man lede længe efter. Den ligger smukt og land-ligt mellem marker og skove og alligevel blot otte minutters kørsel fra Hillerød bymidte. Det er en udpræget hesteejendom med stald, 20X40 ridebane og tre store folde. Området er generelt me-get lukrativt for “hestefolk”. Her er mange, der har heste, og den nærliggende skov Freerslev Hegn med ridestier er skøn at ride i. I får et flot og rummeligt trelænget stuehus på 272 m2 med skønt, brostensbelagt terrasseområ-de mellem længerne. Grunden er knap to hektar, og foruden foldene er her også en dejlig have med gamle, høje træer og masser af frugttræer. Stalden er indrettet med fire store bokse med vinduer og har desuden et stort friareal foran. Stalden har endvidere armeret gulv og kan også anvendes til mange andre formål, hvis hestehold ikke har interesse.

Stuehuset er moderniseret af to omgange henholdsvis i 1995 og 2010. Derudover blev stråtaget skiftet i 2013, mens der blev installeret varmepumpe i 2017. Der er gulvvarme under alle klinker, og boligen står i sin helhed flot, moderne og fuldt indflytningsklar.

De fælles opholdsrum består af køkken-alrum og to store stuer en suite. Køkkenet er fra HTH, og rummet er belagt med nydelige klinker. Træloftet, med de tykke tværliggende bjælker, giver rummet en god portion landhygge. Stuerne er også hyggelige rum med henholdsvis plankegulv, klinker og samme bjælkeloft. I den ene stue er der endvidere indbygget gaspejs, som supplerer med varme og hygge.

Værelserne er placeret i to separate længer, hvilket gør det nemt at etablere separat børne- og voksenafdeling. Der er badeværelse i begge afdelinger, og fremhæves skal især master bedroom’et, der er ekstrastort og har en imponerende lang skabsvæg. Derudover har huset og-så et bryggers og et fyrrum.

Haven er et aktiv i sig selv. Det er en farverig oase, hvor rhododendroner, syrener, et stort ro-senbed og masser af stedsegrøn bevoksning kæmper om opmærksomheden. Terrassen i ejen-dommens midte er helt ugeneret og føles som en gårdhave. Der er også et flot orangeri, hvorfra du kan se hestene græsse i foldene. Endvidere er der etableret urtehave med højbede beståen-de af trækasser, og det hele er omgivet af bærbuske og stauder i skøn symfoni.

Foldene har i øvrigt for nyligt fået udskiftet stolper og elhegn bestående af 3 tråde hele vejen rundt. Ridebanen er belagt med sand og flis og omkranses af et naturfarvet træhegn. Mellem stuehuset og stalden er der en stor gårdsplads med masser af plads til parkering og til hestetrai-lere. Og for enden af den lange indkørsel lukker en fin smedejernsport af ud mod vejen. En virkelig gennemført og meget komplet ejendom på dejlig adresse mellem land og by.

Ejendomme til salg

Se lignende boliger til salg.


Boligareal

272 m2


Værelser

8


Opført

1900 / 1993


Grundareal

1,9 ha.


Energimærke

C


Ejendomstype

Villa


Book salgsvurdering