Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Sørupvej

Solgt

Villa til salg i Fredensborg

Sørupvej 72, 3480 Fredensborg

Sørupvej

Liebhaverejendom i Sørup med storslået udsigt over Esrum Sø

Det er svært ikke at nyde tilværelsen, når man bor på Sørupvej 72. Her ligger en smuk villa i absolut fred og ro med et fredet område på den ene side og den flotteste udsigt over Esrum Sø til en anden side. Huset står nærmest som nyt fra 2009, da stort set alt på og i huset blev udskiftet i forbindelse med et stort istandsættelsesprojekt. Glæd jer til 201 flotte kvadratmeter over to plan, fuld kælder og dertil både en tredobbelt carport og et stort anneks på 43 m2 i samme kvalitet som hovedhuset. Velkommen til!

Ejendommen ligger på en 2.503 kvadratmeter stor grund med en flot og overskuelig have. En smuk indkørsel med granitskæver leder op til husets forside, hvor der også er vendeplads, adgang til carporten og fornem indgang til villaen via en bred trappe og lille veranda.

Indenfor kan man både se og mærke, at huset er renoveret i gode materialer, og det er tydeligt, at man har ønsket at bevare husets sjæl. Trelagsruderne er småsprossede i palæstil, gulvene er mestendels egeplank, og både døre og interiør er i klassisk stil med fyldninger. Der er gulvvarme i hele stueplan og på førstesalen.

Fra entréen viser franske døre ind i opholdsstuen, der er del af et rumforløb gennem køkken, spisestue og opholdsstue. Begge stuer er smukke, lyse rum med udgang til terrassen, og især spisestuen imponerer med store vinduespartier, der giver frit udsyn til søen. Køkkenet er tosidet, rummeligt og har integrerede hvidevarer primært fra Miele. Endelig har stueplan også et stort værelse samt et gæstetoilet.

På førstesalen er der lavet loft til kip med synlige loftsbjælker, hvilket skaber rumfornemmelse og atmosfære i de to soveværelser. Det ene har walk-in-closet og udgang til en altan. Etagen har dertil et baderum og separat toilet.

Kælderen er også i flot stand, og her venter endnu et badeværelse, sauna, et stort bryggers samt flere disponible rum.

Den store terrasse mod vest er en fornøjelse i sig selv. Den er bygget i ædeltræ og er netop blevet imprægneret, så den holder mange år endnu. Her får I et vidunderligt uderum med masser af plads og udsigt til det fredede område og søen.

Annekset på 45 kvm. ligger i forlængelse af carporten og er bygget i samme stil og kvalitet som hovedhuset. Her er også gulvvarme, og det er indrettet med to soveværelser og et badeværelse. Endelig får i et lille træhus på 35 kvm., der ligger skjult nederst i haven. Det bruges pt. til opbevaring og har brug for istandsættelse, hvis det skal anvendes.

En ejendom hvor livet nydes til fulde i fredfyldt harmoni med den omkringliggende natur.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

201 m2


Værelser

8


Opført

1939 / 2008


Grundareal

2.503 m2


Energimærke

C


Ejendomstype

Villa


Book salgsvurdering