Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Kildevej

Pris 8.950.000 kr.

"Damgaarden" i Helsinge

Kildevej 3A, 3200 Helsinge

Ejendommen som har plads til det erhvervsmæssige håndværk i den store hal på ca. 1.000 kvm. Mulighed for årlig lejeindtægt på kr. 500.000,00 incl. moms.  

Charmerende lystejendom, ideel som heste- eller jagtejendom, nær Helsinge.

Længes I efter en anderledes tilværelse i et roligere tempo med plads og rammer til at gøre det, I virkelig brænder for? I kan meget vel finde det, I søger i denne spændende lystejendom, der ligger smukt i landskabet tre kilometer sydøst for Helsinge. Her venter en komplet firlænget gård med stråtag, en smuk, dybrød facade og en charmerende gårdsplads med de oprindelige brosten. Hertil kommer intet mindre end 15 hektar jord med skov, masser af råvildt, en sø, en hestefold, en kæmpe lade samt en stald med fire hestebokse. Velkommen til!

Ejendommen blev opført i 1890 og er siden 2004 løbende renoveret. Det er sket med stor respekt for husets oprindelige stil og ånd, og hvor det har været muligt, er de originale materialer blevet anvendt. Projektet er ikke ført helt til ende, men er forholdsvis overskueligt at afslutte, da det meste er lavet, og visse af materialerne ligger allerede klar til brug. Alt er lavet i gedigne materialer såsom de brede Douglas-gulvplanker køkken-alrummet, der har lækkert Schmidt-køkken, og i de flotte gulvklinker i gangen, der endvidere oplyses af elegante vægspots. Fremhæves skal også den stemningsfulde opholdsstue med muret pejs, loft til kip og blotlagte bjælker. I får også en hyggelig have med 30 m2 terrasse med udgang fra køkken-alrum. Herfra er der flisegang hen til en trappe, der fører op til en skøn altan på førstesalen. Haven er meget frodig og godt lukket af. 

Alt i alt får I hele 281 boligkvadratmeter til rådighed, og huset er som helhed en smagfuld blanding af charmerende landidyl med moderne inventar og komfort. Hertil kommer et stort erhvervsafsnit for enden af den ene længe. Det er et spændende lokale, hvor de gamle, buede lofter er bevaret og pudset. En anden mulighed er, at indrette det som en separat lejlighed, så I eksempelvis kan bo flere generationer på ejendommen. Her er blandt andet etableret zoneopdelt gulvvarme med samme hensigt, for ikke at nævne nyt køkken, bryggers og badeværelse klar til brug. 

Ejendommen er især attraktiv for de med interesse i jagt eller hestehold. Stalden er i flot stand og har også saddelrum med gulvvarme. Der er rigelig plads på grunden til både at etablere ridehal og ridebane, og man kan ride direkte fra ejendommen til Gribskovs mere end 100 km ridestier. Der er også god jagt på grunden, der dagligt besøges af rådyr og andet vildt. Jorden er udelukkende økologisk dyrket.

Der er cykelsti både til Helsinge og Hillerød, hvor I finder alle fornødenheder. I bil tager turen henholdsvis 7 og 10 minutter, og på blot et kvarter kan I være i Gilleleje/Tisvilde, hvor der er strand, hyggeligt havnemiljø og masser af liv i sommerperioden. Og skal I til lufthavnen, tager turen blot 35 minutter i bil.

En ejendom, der kan en masse og derfor helst skal opleves “live”!
 

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

8.950.000 kr.


Ejerudgifter/måned

3.725 kr.


Boligareal

281 m2


Værelser

6


Opført

1890/1975


Grundareal

15,2 ha


Energimærke

B + B


Ejendomstype

Landbrugsejendom


Hvad siger kunderne?