Svinemosevej 10, 3670 Veksø Sjælland

Information

Sags nr.:
34330
Type:
Landbrugsejendom
Bolig areal:
262 M2
Bebygget areal:
151 M2
Grund areal:
109.805 M2
Antal rum til beboelse:
5
Opførings år:
1985
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
C
Mdl. ejerudgift kr.:
4.284

Beskrivelse af ejendom

Uanset hvad I drømmer om, får I plads og muligheder nok til at virkeliggøre dem her på Svinemosevej 10 mellem Ganløse og Søsum. Ejendommen tæller blandt andet to velholdte boliger på henholdsvis 262 og 220 m2 og en mindre lejlighed i staldlængen foruden en stor lade, en nyere ridehal og en løsdriftshal.

Med i handlen følger desuden et jordtilliggende på 11 hektar med mange dejlige hestefolde, en mindre nåleskov og en lille sø, som alt sammen er smukt placeret i et let kuperet naturområde. Fra boligerne såvel som selve grunden kan I tilmed nyde en storslået udsigt over skove, marker og bølgende landskaber, der i sin tid blev formet af istiden.

Trods den herlige beliggenhed i fredfyldte, landlige omgivelser er der let adgang til alle byens bekvemmeligheder. Børnene får kort cykelafstand til Ganløse Skole, og der er ligeledes kun 3-400 meter til nærmeste busstoppested med forbindelse til Stenløse og Farum. I Ganløse, der blot ligger to kilometer fra adressen, finder I også børnepasning, fritidstilbud og indkøb. Endvidere er der under en halv times kørsel til København.

Det primære stuehus præsenterer sig stilfuldt med en solid, gulmuret facade, nyere vinduer og nyere, sortglaseret tegltag med zinkinddækning og zinktagrender, mens det andet stuehus også fremstår nydeligt istandsat over to omgange siden 2007. Sidstnævnte indeholder to boligenheder på i alt 220 m2.

Med så mange boligkvadratmeter får I rig mulighed for at udfolde selve det mest pladskrævende familieliv eller den store hobby, ligesom I kan afsætte en del af pladsen til udlejning eller andre formål.

Hestestalden rummer 10 bokse med yderligere 11 i løsdriftshallen. Der er også har rytterstue samt vaskerum. Dertil kommer den en lade, ridehallen på 25×50 meter samt en carport og hele tre garager.

En lang indkørsel leder op til ejendommens gårdareal, som giver plads til såvel parkering som afslapning i solen. Der er flere solrige terrasser omkring husene, og ellers er grunden anlagt med hestefolde, en æblelund, skov og mark, hvilket i øvrigt giver helt perfekte jagtforhold, da både rådyr, fasaner og harer har deres daglig gang på matriklen.

Her kan I kort sagt se frem til en spændende ejendom med et utal af muligheder, smukke naturomgivelser og en høj herlighedsværdi. Bestil en fremvisning allerede i dag!Kort