Strølillevej 36, 3320 Skævinge

Information

Sags nr.:
34288
Kontantpris
6.300.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
215 M2
Bebygget areal:
130 M2
Grund areal:
40.389 M2
Antal rum til beboelse:
7
Opførings år:
1908
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
D
Mdl. ejerudgift kr.:
4.100

Beskrivelse af ejendom


Skal du og din hest have et godt liv, så er Skinagergård stedet for jer, her er der kælet for heste og mennesker, med en nybygget stald, 6 store lyse bokse og 2 mindre, bygget af de bedste materialer, med mulighed for at åbne vinduer, 2 striglepladser, varmt i foderrum, opvarmet og isoleret saddelrum, altsammen meget smagfuldt.
Ridebanen måler 20 gange 60 meter, og den er både oplyst og indhegnet, og drænet så der ikke ligger vand.
Hestenes hverdag foregår på 3 hegnede folde, med masser af plads til at boltre sig på.
Den velholdte ejendom byder blandt andet på to rummelige boligenheder, med mulighed for at 2 generationer kan leve ugeneret sammen, samt flere anvendelige udhuse. Hele herligheden ligger på en fire hektar stor grund, med flere remisser. Omkring ejendommen sørger de vidtstrakte landskaber for masser af ro, idyl og dyreliv.
Ejendommen kan dateres til 1908, og da samtlige bygningerer udført med hvidpudset facade, alle bygninger sandblæst og pudset indenfor de sidste år, sortesprossede vinduer og matchende sadeltag, er det samlede udtryk både smukt og harmonisk.
Den første boligenhed er placeret idet oprindelige stuehus, og her får I blandt andet glæde af en dejlig lys dagligstue og spisestue, køkken, badeværelse og yderligere toværelser, hvor det ene værelse fungere som walkin closet, med dertil hørende soveværelse, alt er ny istandsat.
Den anden boligenhed ligger separat på grunden, og den er ligesom den første i særdeles velholdt stand. Her får I stue og køkken i åben forbindelse samt to soveværelser og badeværelse.
I umiddelbar forbindelse med stuehuset finder I yderligere tre længer, som er indrettet med garage, fyrrum og den før nævnte stald, hvor de 8 bokse er placeret. Ejendommens sidste bygning rummer yderligere en garage og en del opbevaringsplads.
Ved ankomsten til matriklen byder to store, gamle træer i øvrigt behørigt velkommen.
Med højt til himlen og langt til nabo.

Kort