Stasevangsvej 2, 2970 Hørsholm

Information

Sags nr.:
34314
Kontantpris
8.495.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
216 M2
Bebygget areal:
146 M2
Grund areal:
67.124 M2
Antal rum til beboelse:
6
Opførings år:
1965
Ombygget år:
1968
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
D
Mdl. ejerudgift kr.:
3.286

Beskrivelse af ejendom

I får nu muligheden for at overtage denne store og spændende liebhaverejendom, hvor mulighederne synes nærmest uendelige. Grunden tæller ca. 6,7 hektar land, boligarealet lyder på over 200 kvadratmeter, og så finder I ikke en bedre beliggenhed, hvis I både ønsker fred og fri natur – og en adresse tæt på København.

Ejendommen omgives af åbne marker til alle sider, og ligger ud til en utrafikeret offentlig bivej. Kommunen sørger for, at vejen altid er ryddet for sne. Der er en halv time i bil til Indre By og et kvarters cykeltur til Hørsholm. Holder I af grønne gå- løbe- eller rideture, har I desuden meget at glæde jer til på den front.

Hovedhuset er bygget i 1965 og byder på 216 velholdte boligkvadratmeter. Dertil kommer et butikslokale på 13 kvadratmeter. Ejendommen anvendes i øjeblikket til hjortehold, men kun fantasien sætter grænser for det liv, I kan leve her. Foruden hovedhuset får I blandt andet også et høhus med et godt værksted på førstesalen.

Der er jordvarmeanlæg til beboelsen, og I får både eget siveanlæg, klimaanlæg og vandboring. Alt sammen hjælper til at begrænse stedets faste udgifter.

Boligen er indrettet således, at I kan flytte ind med den helt store familie og eksempelvis bo flere generationer under samme tag. Det kan blive til hele tre separate boliger. Alt fremstår pænt og indflytningsklart med stemningsfulde, synlige loftsbjælker og med charmerende sprosseruder, der lukker masser af lys ind. I kan overtage stedet, som det er – eller I kan skabe et moderne, eksklusivt hjem, der lever op til netop jeres drømme og behov.

Fra grunden får I en skøn, fri udsigt over det bakkede landskab i det naturskønne område. Der er bare 300 meter til Stasevangs tætbeplantede skov.

Lyder det som noget for jer? Så ring, og lad os arrangere en fremvisning på Stasevang Dyrehave!
Kort