Præstemosevej 26, 3480 Fredensborg

Information

Sags nr.:
34298
Kontantpris
8.600.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
245 M2
Bebygget areal:
245 M2
Grund areal:
27.683 M2
Antal rum til beboelse:
7
Opførings år:
1967
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
C
Mdl. ejerudgift kr.:
7.201

Beskrivelse af ejendom

I en helt ugeneret lysning i Grønholt Vangs idylliske skovområde finder I denne arkitekttegnede liebhaverejendom. Boligens 245 kvadratmeter giver jer blandt andet fem regulære værelser og et stort, åbent opholdsrum, og takket være en gennemgribende renovering med afslutning i 2010 præsenterer alt sig lyst og lækkert. Udenfor glider den knap 2,8 hektar store naturgrund harmonisk over i den omkringliggende skov, som I også kan nyde fra havens swimmingpool. Den naturskønne beliggenhed til trods er der kun én kilometer til nærmeste supermarked og blot en anelse længere til skole og station i Fredensborg.

Med ejendommens enestående beliggenhed, omgivet af skov på alle sider, har I absolut privatliv og gode muligheder for altid at finde læ. Samtidig får I første parket til naturens gang og det rige dyreliv i skoven.

Den fuldmurede ejendom er opført i 1967 og nydeligt indpasset i den let kuperede grund. Mens den gulmurede facade og de store vinduespartier udefra giver et harmonisk udtryk, skaber det gode lysindfald og den imponerende loftshøjde indenfor en rumfornemmelse ud over det sædvanlige. Det fornemmes særligt i den højloftede stue, som har et skønt lysindfald fra hele tre verdenshjørner.

En muret, dobbeltsidet pejseindsats sørger for en hyggelig og naturlig adskillelse af stue og køkken-alrum, og mens stuen er belagt med massive Dinesen-planker i douglasgran, byder køkkenet på lyse travertinfliser. I det stilrene Multifom-køkken får I desuden glæde af en Quooker, kvalitetshvidevarer fra Gaggenau og en Corian-bordplade med indstøbt vask.

De fem værelser og to badeværelser er fordelt på flere afdelinger, der lader jer indrette separate afsnit til forældre og børn. Boligen fuldendes af et praktisk bryggersområde og en møblérbar entré med garderobefaciliteter og tilhørende gæstetoilet.

Fra entréen er der direkte adgang til den integrerede dobbelt carport, og fra såvel stue som køkken-alrum er der udgang til terrasser. Poolen er oplyst, og den er smukt placeret på den store, grønne græsplæne. Udefaciliteterne tæller desuden et solcelle- og jordvarmeanlæg.

Lad os arrangere en fremvisning, så I kan opleve den gennemførte villa og den enestående beliggenhed på nærmeste hold.

Kort