Plejeltvej 20, 3100 Hornbæk

Information

Sags nr.:
34262
Kontantpris
32.000.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
444 M2
Bebygget areal:
272 M2
Grund areal:
516.770 M2
Antal rum til beboelse:
7
Opførings år:
1900
Ombygget år:
2009
Antal plan:
1,50
Energiklasse:
B
Mdl. ejerudgift kr.:
8.503

Beskrivelse af ejendom

Renoverede ejendom med super beliggenhed, med direkte adgang til skoven. Ca. 1.400 kvm. bolig, kontor og dobbeltgarage og ca. 2.200 kvm. hestestalde med 10 store lyse bokse og ridehus. 51 ha. økologisk drevet. Gode muligheder for jagt. Flere remisser, søer, mose og læhegn.

Tæt på strand, indkøb dagpleje, børnehaver, skoler, sport og golf. Ca. 10 minutters kørsel fra Helsingørmotorvejen.

Ejendommen ligger ugenert og privat i sin egen oase med dejlige terrasser, læ- og skyggekroge og stisystemer rundt på hele ejendommen. Her er der plads til både den hesteglade familie med små og store børn og samtidig plads til at drive virksomheden. Trænger man til ro og natur, er der det dejligste jagt-terræn at bevæge sig rundt på.

Bygningerne er opført efter de klassiske byggeprincipper, som blev anvendt for 100-150 år siden. Bl.a. er der ikke anvendt cement i murværket kun kalkhydratmørtel, som bevirker at huset kan ånde. Herved er opnået et godt indeklima, som samtidig er gjort allergivenligt ved etablering af et stort luftskiftesystem, som skifter og renser luften i alle rum, døgnet rundt.
Indvendigt er anvendt Kvänum skabe og køkkener, AGA ovne i 2 ud af 4 køkkener, alle rum har centralstøvsuger, ethernet og fastnet tlf. installationer. Der er desuden brandalarm med direkte forbindelse til brandvæsen, tyverialarm og videoovervågning. Ejendommen er opvarmet med jordvarme.

Tømrer- og murværk konstruktioner samt stengulve er et kapitel for sig, de skal opleves. Derudover er der 3 pejse, 4 stk. badeværelser med toilet og 3 separate gæstetoiletter.

En fantastisk ejendom med et utal af anvendelsesmuligheder.

Kort